Epson breidt zijn reeks zakelijke printers uit

De WorkForce AL-MX300 biedt bedrijven een nog grotere keuze

Bespaar tijd en geld met de snelste multifunctionele laserprinters van Epson, de WorkForce AL-MX300-reeks. Deze uitbreiding op de bestaande laserprinterreeks van Epson biedt bedrijven een grotere mate van keuze en flexibiliteit om tegemoet te komen aan kantoren die een behoefte hebben aan zwart-wit afdruk-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteit. Deze zakelijke printers combineren lage kosten en hoge betrouwbaarheid met eigenschappen voor eenvoudig documentbeheer.

De WorkForce AL-MX300-reeks (AL-MX300DN, AL-MX300DNF, AL-MX300DTN, AL-MX300DTNF) profiteert van lage eigendomskosten dankzij een efficiënt ontwerp, dubbelzijdig afdrukken en een hoge tonercapaciteit tot wel 10.000 pagina’s1. En gebruikers kunnen rekenen op de afdrukcapaciteit van 100.000 pagina’s2 om veel langer te kunnen afdrukken.

De functie ‘Scannen naar’ en Document Capture Pro-compatibiliteit3 helpt documentmanagement te vereenvoudigen, waardoor het personeel productief blijft en belangrijke documenten daar terecht komen waar ze nodig zijn.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X