Epson: sneller scannen en verbeterde softwarefunctionaliteit

Epson heeft drie nieuwe A4-kleurenscanners met invoer voor losse vellen op de markt gebracht. Met de WorkForce DS-860, de WorkForce DS-860N en de WorkForce DS-560 gaat het scannen en digitaliseren van documenten nog sneller en betrouwbaarder.

De nieuwe scanners, ondersteund door de Epson’s Document Capture Pro-software en haar multiplatform connectors, kunnen de nieuwe scanners in elk document management systeem worden geïntegreerd. De software biedt ook functies als automatische correctie van scheve positionering, tekstverbetering, JPEG-compressie en het genereren van doorzoekbare PDF’s. Door middel van OCR (Optical Character Recognition) via volledige zones kunnen vooraf gedefinieerde documentgebieden automatisch worden herkend, denk hierbij aan factuurnummers of barcodes, zodat herkenning, scheiding en verwerking van documenten nog verder worden gestroomlijnd.

De WorkForce DS-860 en DS-860N
De WorkForce DS-860 en zijn netwerktegenhanger, de DS-860N bieden beide scansnelheden van 65 pagina’s per minuut mogelijk, ofwel 130 afbeeldingen per minuut bij dubbelzijdig scannen, zelfs bij 300 dpi. Met Smart Feed Technology kunnen gebruikers worden gedetecteerd en gewaarschuwd indien meer dan één pagina door de scanner wordt gevoerd. Beide scanners zijn ideaal in omgevingen waar snel scannen van grote volumes (batch-scans) zijn vereist.

De netwerkversie van het product wordt geleverd met een Network Interface Unit die de mogelijkheid biedt tot de Push Scan-functie. Hiermee kunnen vooraf gedefinieerde taken worden ingesteld waar de eindgebruiker geen omkijken meer naar heeft. Zodoende worden alle scans voor dergelijke vooraf ingesteld taken, bijvoorbeeld facturen, contracten en vragenlijsten, correct opgeslagen om automatisch te worden verwerkt. Daarnaast kunnen eenvoudige ‘scannen naar’-opties, zoals ‘scannen naar email’ of ‘scannen naar SharePoint’ vooraf worden ingesteld en eenvoudig geselecteerd.

De WorkForce DS-560
Met de Epson WorkForce DS-560 beschikt u over Wi-Fi voor het scanproces. Het product is ideaal voor kleinere werkgroepen en ‘front-of-house’-omgevingen waar scannen in kleinere volumes plaatsvindt, maar waar wel eenvoudige integratie in document management systemen is vereist. Het product biedt een nieuwe mobiele applicatie, waarmee de gebruiker documenten rechtstreeks naar mobiele apparaten kan scannen. Het kent ook handige functies, zoals automatische herkenning als meerdere vellen in de scanner worden ingevoerd.

Andy Bray van Epson Europe:”Deze nieuwe scanners leveren hogere snelheden en meer betrouwbaarheid en functionaliteit voor onze toch al indrukwekkende reeks bedrijfsscanners.  Dankzij hun kleine formaat passen ze makkelijk in de meest nauwe ruimtes, terwijl de gebundelde software en de beschikbare connectors naadloze integratie mogelijk maakt in elk document management systeem. De intuïtieve en tijdbesparende functies maken het bedrijven mogelijk efficiënter om te gaan met het verwerken van gegevens en managementprocessen, waardoor de taken van de eindgebruiker eenvoudiger worden en het scannen soepeler en met minder opslagfouten verloopt.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X