ESET is voor het derde jaar op rij erkend als ‘Top Player’ in Radicati’s APT Protection Market Quadrant

ESET, een wereldwijde leider op het gebied van digital security, is voor het derde jaar op rij erkend als Top Player in Radicati’s 2022 Advanced Persistent Threat (APT) Protection Market Quadrant.

Het report van Radicati evalueert de APT-beschermingsoplossingen van 10 toonaangevende security leveranciers en beoordeelt deze vooral op hun functionaliteiten en strategische visie. ESETs derde achtereenvolgende erkenning tot Top Player onderstreept de aanhoudende uitmuntendheid op deze gebieden.

APT-groeperingen zijn verantwoordelijk voor enkele zeer beruchte campagnes gericht tegen organisaties over de hele wereld. Dit maakt APT-bescherming essentieel voor bedrijven van elke vorm en omvang. APT Protection is meer dan een enkele antivirus- of anti-malwareoplossing en wordt door Radicati geclassificeerd als “een reeks geïntegreerde oplossingen voor de detectie, preventie en het oplossen van zero-day bedreigingen en aanhoudende aanvallen.”

APT Protection-oplossingen omvatten in het geval van ESET elementen zoals een managementplatform gericht op Enterprises, dat XDR mogelijk maakt (ESET PROTECT Enterprise), advanced threat defense (ESET LiveGuard Advanced), endpoint detection and response (ESET Inspect), reputation networks (ESET LiveGrid®) en threat intelligence (ESET threat intelligence feeds en APT reports).*

Jakub Debski, ESETs chief product officer, zegt: ” De preventietechnologie van ESET is de meest geconcentreerde meerlaagse en meest effectieve in de industrie. We hebben een scala aan diagnostische systemen gecreëerd om malafide code op te sporen en tegen te houden.

De combinatie van deze systemen werkt als een uitgebreide detectie- en responsoplossing (XDR) die beveiliging en risicobeheer op het hoogste bedrijfsniveau biedt, waaronder geavanceerde opsporing van dreigingen, incidentrespons, volledig overzicht over het netwerk, geautomatiseerde cloud-gebaseerde verdediging tegen dreigingen, en meer.”

In Radicati’s rapport worden ESETs vooruitstrevende zakelijke beveiligingsoplossingen, zoals ESET PROTECT, aangeprezen voor het aanbieden van een geïntegreerd single-click security managementplatform, dat XDR en threat hunting mogelijk maakt.

In het bijzonder ESET Inspect, de component die samen met het ESET PROTECT-platform XDR vanuit de cloud mogelijk maakt, en die zelf beschikbaar is in de cloud of als on-premise oplossing, werd aangehaald als één van de sterke punten van ESETs aanbod**.

“We zijn verheugd om voor het derde jaar op rij erkend te worden als een Top Player in Radicati’s 2022 APT Protection Market Quadrant. Bij ESET streven we ernaar een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en deze prestatie getuigt van onze consistentie en onze integriteit, één van onze kernwaarden. Technologische innovatie gaat razendsnel, wat betekent dat we ons productportfolio blijven ontwikkelen om zelfs de meest geavanceerde dreigingsscenario’s te kunnen bestrijden. De erkenning die we in het Radicati-rapport krijgen, bewijst nog maar eens dat we op de goede weg zijn,” voegt Debski eraan toe.

Voor meer informatie over het Radicati Market Quadrant 2022: Advanced Persistent Threats Protection, klik hier. Om meer te lezen over ESETs uitgebreide productportfolio, klik hier.

*Vanaf eind maart introduceren wij de nieuwe namen voor onze huidige oplossingen ESET Dynamic Threat Defense (ESET LiveGuard Advanced) en ESET Enterprise Inspector (ESET Inspect).
**ESET Inspect Cloud is voor ESET-klanten vanaf eind maart beschikbaar.

 

Gerelateerde berichten...

X