F-Secure introduceert nieuw merk voor corporate security: WithSecure

WithSecure™ is de strategische partner voor meetbare security resultaten
F-Secure, specialist in cyber security, introduceert een nieuwe naam voor haar corporate security activiteiten: WithSecure™. Om te profiteren van de kracht van diversiteit is het merk ontwikkeld in uitgebreide samenwerking met F-Secure-medewerkers, reseller-partners en klanten. De naam versterkt de overtuiging dat het samen aangaan van uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging veel betere resultaten oplevert dan individueel proberen iets te beschermen.

In de afgelopen paar jaar heeft F-Secure de activiteiten in twee sterke bedrijven getransformeerd. De lancering van WithSecure™ volgt op de eerste aankondigingen in februari 2022 over de plannen van F-Secure om zich op te splitsen in twee afzonderlijke bedrijven. Met deze stap verwacht het bedrijf de relevantie voor de klant, de focus en de duidelijkheid van ons aanbod te vergroten.

WithSecure™ luidt een nieuw tijdperk in voor beveiligingsproducten en -oplossingen voor bedrijven. Beveiligingsproducten en -services voor consumenten blijven beschikbaar voor zowel eindgebruikers als partners via het bestaande F-Secure-merk. WithSecure™ maakt gebruik van de decennialange bewezen kennis en ervaring van F-Secure op het gebied van beveiliging, pragmatisch onderzoek en instinctieve technologieën. Door deze combinatie kan het bedrijf zich richten op het bereiken van beveiligingsresultaten waarmee partners en klanten hun bedrijf kunnen beveiligen.

Volgens Juhani Hintikka, CEO van WithSecure™, weerspiegelt het nieuwe “co-security”-paradigma van het bedrijf de noodzaak om de beveiligingsuitdagingen van vandaag in samenwerkingsverband aan te pakken.

“Uiteindelijk zijn alle problemen in de informatiebeveiliging complexiteitsproblemen. Door samen te werken, kunnen we beveiliging niet alleen benaderen als controlemiddel. In plaats daarvan kunnen we technologie en diensten inzetten die in een zakelijke context werken en bewezen resultaten opleveren,” aldus Hintikka. “Eenvoudig gezegd: wie zijn vertrouwen stelt in WithSecure™, zou geen ernstig verlies mogen lijden als gevolg van een cyberaanval of -criminaliteit. Onze naam is onze belofte,” voegt Hintikka eraan toe.

WithSecure™ wil dit doel bereiken met een portfolio dat menselijke expertise van wereldklasse combineert met innovatieve nieuwe benaderingen en instinctieve technologie om actieve aanvallen tegen te gaan. Het portfolio bestaat uit cloud-native en intelligente endpointbescherming, cloud-contentbescherming voor Salesforce, managed detection and response en een breed scala aan adviesdiensten op het gebied van cybersecurity.

Dankzij een sterk verleden geniet WithSecure™ van een uitgebreid netwerk van partners, klanten en de hele gemeenschap van informatiebeveiligers om de uitdagende en nieuwe bedreigingen van tegenwoordig op te lossen met een co-security mentaliteit.

“De grootste merken zijn gebaseerd op een eenvoudige kerngedachte. In alles wat we doen geloven we in goed partnerschap waarbij goed betekent: vertrouwd, eerlijk, deskundig en altijd de relatie voorrang geven boven eigen agenda’s en transacties op korte termijn,” aldus WithSecure™ CMO Ari Vänttinen. “In een wereld waar cybersecurity meer dan ooit inhoudt, stelt onze co-security aanpak ons in staat om digitaal vertrouwen in de samenleving op te bouwen en te behouden, in ieders voordeel.”

Door middel van recente initiatieven heeft WithSecure™ haar doelgerichte merk laten zien. Deze initiatieven omvatten samenwerking met CMI voor digitale vredesinitiatieven, samenwerking met het CyberPeace Institute om kwetsbare gemeenschappen te beschermen en het actief opleiden van de volgende generatie cybersecurity-experts via een reeks interne en externe programma’s.
Hintikka ziet voor WithSecure™ een unieke, Europese rol weggelegd in de wereldwijde cyber security-sector.

“Zoals elk Europees bedrijf hechten wij waarde aan privacy, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. En we zien ons Europese hoofdkantoor, onze wortels en onze activiteiten niet als beperkingen. Integendeel, we erkennen onze unieke positie om organisaties over de hele wereld een Europese partner te bieden voor hun cybersecuritybehoeften,” aldus Hintikka.

Gerelateerde berichten...

X