F-Secure sleept twee ‘Best Protection Awards’ van AV-TEST in de wacht

F-Secure is bekroond met twee Best Protection Awards van het AV-TEST Institute. Het totaal komt daarmee op zeven awards te staan. F-Secure Protection Service for Business (PSB) en F-Secure SAFE werden met een Best Protection Award bekroond na de strenge testprocedures van AV-Test met succes te hebben doorstaan.

“F-Secure SAFE en PSB Computer Protection boden gedurende heel 2018 het hoogste niveau van beveiliging. Als blijk van herkenning hiervoor heeft AV-Test de Best Protection 2018 aan deze oplossingen toegekend”, zegt Maik Morgenstern, de CTO van het AV-TEST Institute.

AV-TEST test maandelijks beveiligingsproducten voor Windows en kent Best Protection Awards toe aan de oplossingen die gedurende het hele jaar steevast het beste presteerden. De experts van AV-TEST gaan na hoe beveiligingsproducten het afleggen tegen cyberdreigingen die in de praktijk voorkomen in plaats van ze bloot te stellen aan theoretische simulaties.

De uiterst zorgvuldig opgezette tests van het Duitse bedrijf maken gebruik van veel van de wapens die tot de beschikking van cybercriminelen staan. Voorbeelden zijn aanvallen via besmette e-mailberichten, downloads via websites, drive by-aanvallen en zero day-malware.

Het winnen van deze awards geeft aan dat bedrijven ervan op aankunnen dat al hun apparaten effectief zijn beschermd tegen alle mogelijke cyberdreigingen, van ransomware tot datalekken. Consumenten en bedrijven kunnen dankzij de bescherming tegen computervirussen, Trojaanse paarden en ransomware, genieten van gemoedsrust in de wetenschap dat hun applicaties voor internetbankieren afdoende zijn beveiligd en het hele gezin en bedrijf veilig gebruik kan maken van het internet.

Mika Ståhlberg, de chief technology officer (CTO) van F-Secure: “Het rigoureuze testproces van AV-TEST laat zien hoe we presteren als het aankomt op het beschermen van particulieren en bedrijven. Het is fantastisch om erkenning te krijgen voor al ons harde werk en om opnieuw als beste uit de bus te komen.”
Betrouwbare en geavanceerde endpoint-beveiliging is van cruciaal belang om eindgebruikers veilig te houden en aanvallers de toegang tot netwerken en persoonlijke apparaten te ontzeggen.

F-Secure beschikt over laboratoria met wereldwijd erkende onderzoekers en een team dat actief op cyberdreigingen jaagt. Het zet agressieve technieken in voor het detecteren en anticiperen van nieuwe dreigingen. F-Secure combineert daartoe de beste menselijke expertise met geavanceerde artificial intelligence. Zijn consultants in vier continenten leggen zich toe op incidentrespons, forensische IT en herstel van datalekken.

“In mijn optiek geven deze prijzen blijk van ons streven om de mensen en organisaties die hun vertrouwen in ons stellen te beschermen”, zegt Ståhlberg.
“We zouden deze blijk van erkenning van AV-TEST nooit zeven keer hebben ontvangen zonder onze voortdurende investeringen in de beste mensen en de ontwikkeling van de beste beveiligingstechnologieën. We doen dat elke dag opnieuw, jaar in jaar uit”, aldus Ståhlberg.

F-Secure Protection Service for Business is voor zakelijke klanten beschikbaar via resellers van F-Secure. Meer informatie is beschikbaar op F-Secure PSB.
F-Secure SAFE is wereldwijd verkrijgbaar voor consumenten bij computerwinkels, via providers die partner van F-Secure zijn en in de webwinkel van F-Secure. De oplossing wordt daarnaast geleverd als onderdeel van het premium-abonnement op F-Secure TOTAL, dat ook in VPN-functionaliteit en een password manager voorziet. Meer informatie is beschikbaar op F-Secure SAFE.

Gerelateerde berichten...

X