G Data zakelijke oplossingen Generatie 13 beschikbaar

Vanaf vandaag is de nieuwe generatie van G Data’s zakelijke oplossingen verkrijgbaar. In de nieuwe lijn is de nieuwe, door het Duitse bedrijf ontwikkelde beveiligingstechnologie CloseGap geïntegreerd. Deze technologie maakt een verregaande combinatie van reactieve (op virushandtekeningen gebaseerde) en proactieve detectiemethoden, waardoor de beste all-round bescherming wordt geboden met een minimale belasting van de computer. Ook bevat de nieuwe productlijn de component G Data MobileDeviceManagement, waarmee tablets en smartphones die zakelijk gebruikt worden, efficiënt kunnen worden beveiligd en beheerd. De Duitse makelij van de oplossingen van G Data garandeert optimale privacy. De software heeft geen achterdeuren en G Data werkt niet samen met geheime diensten. G Data AntiVirus 13, G Data ClientSecurity 13, G Data EndpointProtection 13 en G Data SmallBusiness Security bieden zo een betrouwbare netwerkbescherming voor ondernemingen van klein tot groot.

Snel, effectief en licht voor het systeem: G Data CloseGap
De tijd tussen de eerste verschijning van een nieuw stuk malware en het maken en verspreiden van een handtekening om de malware te stoppen is een kritieke factor in efficiënte beveiliging tegen malware. Bij veel traditionele antivirus-oplossingen levert dat problemen op.

De G Data CloseGap-technologie combineert proactieve en reactieve beveiligingstechnologieën, waardoor een actieve hybride bescherming ontstaat, die op basis van verschillende criteria, waaronder gedrag, onbekende malware kan herkennen. CloseGap wordt met iedere update verder ontwikkeld, zodat de beveiliging altijd op de nieuwste bedreigingen kan inspelen, ook als deze nog nooit eerder zijn waargenomen.

Maximale bescherming voor Android smartphones en tablets
Mobiele apparaten worden in de nieuwe G Data-netwerkoplossingen geïntegreerd als volwaardige clients. De uitgebreide MobileDeviceManager kan door beheerders worden gebruikt om alle smartphones en tablets in de gaten te houden. Alle relevante security-handelingen kunnen worden verricht via de centrale managementconsole, zoals het plannen van malware-scans, het configureren van wachtwoordbescherming voor belangrijke apps, het beveiligen van zakelijke contacten en het instellen van diefstalbescherming.

Centraal beheerde netwerkbescherming vanaf elke plek ter wereld
Beheerders kunnen het gemakkelijk af te lezen dashboard gebruiken om de netwerkbeveiliging centraal te managen en alle relevante informatie af te lezen, zoals de beveiligingsstatus van de IT-systemen. Door de handige MobileAdmin is het mogelijk om deze handelingen overal ter wereld te verrichten met behulp van een smartphone of tablet.

De nieuwe G Data-oplossingen in een overzicht
G Data AntiVirus Business
De netwerkoplossing beschermt zakelijke netwerken met bewezen, prijswinnende antivirus-technologie. G Data AntiVirus wordt beheerd met de centrale managementconsole en beschermt alle servers, werkstations, laptops en Android-apparaten, zonder deze te vertragen.

G Data ClientSecurity Business
G Data ClientSecurity biedt de best mogelijke all-round bescherming voor bedrijven van elke omvang. De geïntegreerde actieve hybride bescherming zorgt voor een barrière tussen het netwerk en cyberaanvallen, malware, sabotage en gegevensdiefstal.

G Data EndpointProtection Business
Met G Data EndpointProtection kunnen ondernemingen hun netwerk op verschillende manieren tegelijkertijd beschermen. Door CloseGap, de firewall en de anti-spammodule is het netwerk tegen alle mogelijke online gevaren beschermd. Daarnaast beschikt EndpointProtection over een PolicyManager, waarmee beheerders naleving van het IT-beleid kunnen afdwingen op het gebeid van internetgebruik, apparaatgebruik en softwaregebruik.

G Data AntiVirus Business, G Data ClientSecurity Business en G Data EndpointProtection Business kunnen worden aangevuld met en gecentraliseerde back-up functie met de krachtige module G Data MailSecurity. Deze mailserver-onafhankelijke gateway-oplossing controleert alle inkomende en uitgaande e-mails en beschermt de mail-server tegen spam en malware. Een andere aanvullende optie is het zeer nuttige G Data PatchManagement, waarmee beheerders zwakke plekken in software kunnen dichten voordat ze door malwareschrjvers en hackers worden misbruikt.

G Data SmallBusiness Security
Een solide beveiligingsoplossing is van essentieel belang voor alle bedrijven. Maar voor kleine ondernemingen zijn de investeringen op het financiële en personele vlak vaak te hoog om voor een echt goede oplossing te kiezen. G Data SmallBusiness Security is speciaal voor kleine ondernemingen ontworpen. Het is eenvoudig te installeren en te beheren, zelfs zonder specifieke IT-kennis. De oplossing kan tot vijf netwerk-pc’s en drie losse pc’s tegen online bedreigingen beschermen. Alle beveiligingsfuncties zijn transparant en volledig geautomatiseerd. Hierdoor hebben ondernemers de handen vrij om zich op hun eigen werk te richten.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...

X