IT-Galaxy 2014 nu al groot succes!

Start IT now met Tomorrow’s Workspace & Datacenter

IT-Galaxy vindt op 1 oktober in Spant! te Bussum plaats en het aantal aanmeldingen overtreft nu al de verwachtingen: de teller is de 300 gepasseerd met nog een hele maand te gaan! PQR focust dit jaar op de verschillende manieren waarop gewerkt kan worden en de keuzes die zowel werknemers als werkgevers hierin hebben. IT-Galaxy geeft inzicht in de mogelijkheden die de Werkplek en het Datacenter van Morgen bieden.

In één dag volledig op de hoogte
IT-Galaxy is hét PQR-kenniscongres van het jaar, waarbij de inhoud de boventoon voert, zowel in technische als in strategische en praktijkgerichte sessies. Centraal staat de manier waarop de nieuwste IT-technologieën, -oplossingen en -concepten zakelijke doelstellingen kunnen realiseren.

Bas ter Heurne, Sales Manager PQR: “Het congres is de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een kennisevent dat vraag en aanbod bij elkaar brengt. Dit jaar is de marktplaats nog completer dan bij de voorgaande edities, waardoor de bezoekers de gelegenheid hebben om antwoorden te krijgen op alle relevante vragen over de Werkplek en het Datacenter van Morgen. Een groot deel van de bezoekers van de afgelopen edities zijn trouw en melden zich ieder jaar opnieuw aan. Ook zien we ieder jaar nieuwe bezoekers die in één dag op de hoogte gebracht willen worden van wat ertoe doet in de IT.”

Eigen programma samenstellen
Bezoekers kunnen hun dagprogramma zelf samenstellen. IT-Galaxy biedt naast algemene keynotes vier specifieke tracks. De eerste en tweede bestaan uit sessies over respectievelijk Werkplek en Datacenter van Morgen. De derde track wordt door de goudpartners ingevuld. De vierde track is ingeruimd voor het Demo en Innovators Cafe waar de nieuwste IT-technologieën en -oplossingen worden getoond.

Kennis en sprekers van hoge kwaliteit
IT-Galaxy is een kenniscongres met sprekers van internationale allure. Zo wordt Brian Gammage, Chief Market Technologist van VMware, gezien als één van de meest invloedrijke personen in de markt van IT-eindgebruikers. Hij toont in zijn presentatie op IT-Galaxy hoe eindgebruikers vanaf elk gewenst apparaat en op elk tijdstip beveiligde toegang kunnen krijgen tot al hun desktopapplicaties en resources.

Pikante foto’s van sterren liggen vandaag op straat door een lek in de cloud. Alweer een bewijs voor het feit dat beveiliging van de cloud één van de belangrijkste zaken is die een IT-manager moet regelen. Simon Crosby, ex-CTO van Citrix en co-founder en CTO van Bromium, is een expert op dit vakgebied en laat in zijn presentatie zijn licht op deze materie schijnen.

Internet- en gadgetjournalist Alexander Klöpping sluit IT-Galaxy 2014 met een inspirerende blik in de tech-toekomst af.

Informatiemarkt: 3D en netwerken met partners en innovators
Futuristische technologie maakt vrijwel alles mogelijk en is nu klaar voor gebruik. Dat laat PQR op IT-Galaxy 2014 zien. Zo kunnen bezoekers op de informatiemarkt tijdens de pauzes een 3D-scan van zichzelf laten maken. Naast de stands van hoofdsponsor HP, goudsponsoren Citrix, Hitachi Data Systems, NetApp en VMware en zilversponsoren Cisco en RES Software is er dit jaar voor het eerst een Innovators Plaza, waar nieuwe spelers in de IT zoals Pure Storage en Zerto zich presenteren.

Gratis entree
Het congres is gericht op eindgebruikers die werken bij middelgrote tot grote organisaties met minimaal 200 werkplekken; van systeembeheerders tot en met CIO’s. De entree van IT-Galaxy is gratis en u kunt zich nog inschrijven via www.it-galaxy.nl!

Gerelateerde berichten...

X