Gartner en Forrester erkennen Manhattan Associates driemaal als leider

Manhattan Associates Inc (NASDAQ: MANH) kreeg onlangs hoge cijfers in drie rankings, waardoor het tot een leider behoort op het gebied van Transportation Management, Warehouse Management en Order Management Systems.

In het Gartner® Magic Quadrant™ voor Transportation Management Systems in april van dit jaar werd het bedrijf voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een leider. Manhattan Active® Transportation Management is de enige cloud-native, 100% op microservices gebaseerde oplossing in het Leaders Quadrant. In combinatie met zijn flexibele integratie- en implementatiediensten is het een gamechanger voor organisaties die opereren in complexe en veeleisende omgevingen, aldus de experts van Gartner.

Het Magic Quadrant™ voor Warehouse Management Systems heeft Manhattan Associates voor het 15e achtereenvolgende jaar als een leider erkend. Volgens het Gartner-rapport is Manhattan Associates een thought leader en innovator in zijn kernmarkten, met name op het gebied van warehousing en omnichannel management. Sterke punten zijn een groeiend en divers aanbod en een zeer efficiënt R&D-team dat zakelijke eisen effectief vertaalt in hoogwaardige en betrouwbare producten.

In de Forrester Wave™ voor Order Management Systemen is Manhattan Associates uitgeroepen tot de enige koploper. De Manhattan Active® Omni-oplossing kreeg de hoogste waardering in twee van de drie hoofdcategorieën: Current Offer en Market Presence. In de categorie Current Offering behaalde Manhattan Associates de hoogst mogelijke score van 5.0 in 16 van de 24 geëvalueerde criteria. Het Forrester-rapport beschrijft Manhattans OMS als “de meest uitgebreide oplossing op de markt”.

“We zijn er trots op dat we in drie rapporten als een leider worden vermeld. De hernieuwde uitstekende beoordelingen bevestigen het succes van onze voortdurende investeringen in innovatie”, zegt Pieter Van den Broecke, managing director Central Europe bij Manhattan Associates.

Gerelateerde berichten...

X