Geodan zoekt 12 nieuwe medewerkers

Geo-ICT bedrijf Geodan is op zoek naar getalenteerde ontwikkelaars, commercieel gedreven business developers, business consultants, verkoopadviseurs en GIS system engineers. De uitbreiding met bijna 10% van het personeelsbestand is nodig om de groei van het geo-ICT bedrijf te kunnen realiseren. Op dit moment heeft Geodan 130 medewerkers in dienst.

Het bedrijf merkt dat de economie begint aan te trekken. Geodan heeft onlangs een aantal grote opdrachten binnengehaald. Daarnaast investeert zij in het ontwikkelen van apps en nieuwe diensten ‘uit de cloud’, waarmee zij inspeelt op de vraag vanuit de overheid en bedrijfsleven naar flexibele abonnementsdiensten tegen een aantrekkelijke prijs.

Nieuwe medewerkers
Op dit moment is het bedrijf op zoek naar 12 nieuwe medewerkers die geinteresseerd zijn in een baan bij een innovatief en groeiend geo-ICT bedrijf. ‘Geodan hecht veel waarde aan innovatie en kennisontwikkeling’, vertelt Evert Meijer (financieel directeur en co-founder van Geodan). ‘We organiseren regelmatig interne bijeenkomsten en sessies waar collega’s kennis met elkaar delen. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast richt het Researchteam zich op nieuwe technologieën en toepassingsgebieden voor ruimtelijke informatie. De kennis die zo wordt opgedaan, passen we toe in het verbeteren van onze bestaande producten en in de ontwikkeling van nieuwe creatieve oplossingen voor onze klanten.’ De vacatures zijn te vinden op de website (www.geodan.nl/vacatures).

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X