GeONE voor vierde jaar op rij verkozen tot Global M-Files Partner of the Year

GeONE, toonaangevend specialist in informatiediensten en oplossingen, kondigt met trots aan dat het voor het vierde opeenvolgende jaar is uitgeroepen tot Global M-Files Partner of the Year. Het bureau uit Utrecht is wereldwijd de eerste partner die deze prestatie weet te bereiken. De uitreiking vond plaats op de M-Files Global Conference in Madrid, in het bijzijn van honderden partners van over de hele wereld. Deze erkenning onderstreept GeONE’s voortdurende inzet voor innovatie, klanttevredenheid en diepgaande sectorkennis.

Antwoord op specifieke en complexe behoeften

“Wij zijn buitengewoon vereerd om opnieuw erkend te worden als de Global M-Files Partner of the Year,” zegt Bastiaan Brefeld, medeoprichter van GeONE. “Onze toewijding aan een hoog serviceniveau, mogelijk gemaakt door onze toegewijde focus op customer success en diepgaande kennis van diverse sectoren zijn de sleutels tot ons succes. Onze klanten waarderen vooral onze expertise in API’s en van complexe integraties, waardoor we oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij zeer specifieke en complexe behoeften.”

Pijlers van het opeenvolgende succes

GeONE onderscheidt zich mede door de brede vaardigheden van zijn consultants, die niet alleen technisch onderlegd zijn, maar ook een diepgaand begrip hebben van businessprocessen. “Het vermogen van ons team om technische expertise te combineren met een scherp inzicht in workflows en output is een van de pijlers van ons succes,” vervolgt Brefeld. “Onze consultants begrijpen niet alleen de technologie, maar ook hoe deze technologie het beste kan worden ingezet om bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

Focus op Knowledge Worker Enablement

Een belangrijke focus van GeONE is het realiseren van ‘Knowledge Worker Enablement’ bij deze organisaties. Dit houdt in dat medewerkers worden uitgerust met de juiste tools en kennis om optimaal gebruik te maken van informatie om hun taken uit te voeren. “Dankzij de toepassing van Artificial Intelligence zorgen we ervoor dat kenniswerkers altijd toegang hebben tot precies de juiste informatie op het juiste moment,” legt Brefeld uit. “Dit verhoogt niet alleen de productiviteit en efficiëntie, maar draagt ook bij aan een verbeterde werknemerservaring. Hoe complex de informatieomgeving ook is.”

Marktleider in document- en informatiemanagement

Met deze vierde opeenvolgende erkenning bevestigt GeONE zijn positie als marktleider en betrouwbare partner in de wereld van document- en informatiemanagement. “Deze award is een bewijs van de toewijding waar we als team dagelijks mee opstaan en weten te vertalen naar meerwaarde voor onze klanten” concludeert Brefeld. “Met ontzettend veel trots blijven we ons inzetten om verwachtingen te overtreffen en innovatieve oplossingen te bieden die echte waarde toevoegen.”

Gerelateerde berichten...