Harrie Schoonewille commercieel directeur Nederland Entropia Digital

Per direct is Harrie Schoonewille (47 jaar) benoemd tot commercieel directeur van mobiele netwerkoperator Entropia Digital. Schoonewille is na een 15-jarige loopbaan bij KPN sinds 2005 mede-eigenaar van BellHill Management Consultants. Die laatste functie behoudt hij naast zijn taak bij Entropia Digital

Schoonewille heeft als opdracht om de marketing en verkooporganisatie van Entropia Digital in Nederland verder te professionaliseren en omzetgroei in Nederland te realiseren.

Schoonewille: “Entropia Digital biedt als portofonie netwerkoperator met een dekkend Tetra-net voor Nederland en Vlaanderen prachtige mogelijkheden om goede en betrouwbare communicatie aan te bieden. Met ons abonnement model, te vergelijken met een ‘gewoon’ mobiel abonnement waarbij je een toestel en beltijd ontvangt voor een vast bedrag per maand, is professionele portofonie binnen handbereik voor iedereen. Met het Entropia team aangevuld met enkele commerciële professionals van BellHill staat er een sterk team dat in staat is de doelen te realiseren.”

Betrouwbare communicatie
Philip Vercruysse, CEO bij Entropia Digital, geeft aan dat de ervaring van Schoonewille in de telecomwereld en de commerciële ervaring vanuit BellHill van onschatbare waarde is. “Harrie is door zijn lange periode dat hij werkzaam is in de telecomwereld in staat om hoofd- en bijzaken goed te scheiden. Zijn analytisch vermogen helpt hem en Entropia Digital verder, om de kansen in de markt te verzilveren. Bij diverse gebruikers, variërend van zorgmedewerkers tot en met stadswachten is er behoefte aan betrouwbare communicatie tegen een vaste prijs.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X