HashiCorp en Intel kondigen samenwerking aan

HashiCorp, Inc. (NASDAQ: HCP), een toonaangevende leverancier van multi-cloud infrastructuur automation software, heeft vandaag een samenwerking met Intel aangekondigd. Deze go-to-market en development samenwerking versnelt de migratie naar de cloud door middel van HashiCorp Terraform.

  • Operationele efficiency optimalisaties voor Intel Xeon-gebaseerde platforms
  • Ondersteunende diensten van Intels uitgebreide wereldwijde ecosysteem.

De meeste bedrijven bevinden zich nog in de vroege stadia van digitale transformatie, waarvan een slimme migratie naar de cloud een belangrijk onderdeel is. Organisaties die gerichte workloads migreren van private datacenters naar de cloud worstelen met hun bestaande tools en missen vaak de vaardigheden om dit effectief te doen. Het doel van het partnership van van HashiCorp en Intel is deze uitdagingen aan te gaan en HashiCorp Terraform met Intel’s processoren te combineren.

Intel zal investeren in een nieuw migratieaanbod ter ondersteuning van en integratie met publieke cloud providers. Het aanbod zal het volgende omvatten:

  • HashiCorp Terraform Cloud of Enterprise licentie voor infrastructuur provisioning en beheer.
  • HashiCorp Sentinel policies voor Intel zorgen ervoor dat de geselecteerde Intel instances overeenstemmen met de business planning, waardoor kostbare herinstallaties of het gebruik van minder krachtige instances tijdens de initiële levering en “Dag 2” management en operations wordt voorkomen.
  • Cloud migratiediensten via Intels netwerk van partners, waaronder Integrated Service Providers en Systems Integrators. Klanten kunnen efficiënte en kosteneffectieve cloud computing resources aanschaffen via publieke cloud providers voor hun cloud migratie om hun business te ondersteunen.

Lees hier verder in het Engelstalige persbericht.

Gerelateerde berichten...

X