Het nieuwe CoSign Click: snelle, efficiënte en veilige ondertekeningprocessen

Met maximaal gebruiksgemak èn de hoogste veiligheid naadloos externe partijen toevoegen aan het ondertekeningproces

ARX, de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen in de wereld, kondigt de lancering aan van CoSign Click, een add-on component voor CoSign Central en CoSign Cloud. CoSign Click zorgt voor het naadloos uitbreiden van digitale ondertekeningmogelijkheden, versnelt workflowprocessen en verbetert de samenwerking doordat organisaties eenvoudig en efficiënt digitale handtekeningen verzamelen van hun partners, klanten en andere externe partijen.

Documenten worden voor directe ondertekening geëxporteerd van bestaande workflows van de gebruiker en veilig verzonden naar externe partijen uit de CoSign Click interface. Nadat het document via een web-based mobile-ready applicatie is ondertekend, wordt de ondertekende versie direct teruggestuurd naar het document managementsysteem van de gebruiker. Omdat het systeem gebaseerd is op gecentraliseerd beheer, hebben alleen geautoriseerde gebruikers er toegang toe en is de beveiliging van documenten tijdens het overzetten van en naar de externe ondertekenaar verzekerd.

CoSign Click kan op twee manieren worden ingezet: cloud-based, waar zowel de CoSign Click applicatie als de digitale handtekeningverwerking als een service worden geleverd; of op locatie, waar zowel de CoSign Click applicatie als de CoSign Central Server zorgen voor volledige controle over het ondertekenproces.

Daarnaast zorgen CoSign Click API’s voor een naadloze en eenvoudige integratie met bestaande applicaties van een organisatie.

“We zijn blij met de presentatie van de nieuwe CoSign Click-oplossing die zorgt voor een snel, efficiënt en veilig ondertekeningproces voor partners en klanten. Externe partijen kunnen nu naadloos worden toegevoegd aan het ondertekenproces; met maximaal gebruiksgemak en de hoogste beveiligingsniveaus. De mogelijkheid om externe ondertekenaars in organisatorische workflowprocessen te betrekken, zal een belangrijke toegevoegde waarde bieden voor onze bestaande en toekomstige klanten”, aldusJohn Lageman, Regional Director ARX Benelux.

Gerelateerde berichten...

X