HP benoemt Unica Schutte tot Cloud Service Provider

Unica Schutte ICT is met ingang van deze maand toegetreden tot het Service Provider partnerprogramma van HP, dat zich richt op een gezamenlijke marktbenadering. De landelijke ICT-dienstverlener dankt de benoeming van HP aan de jarenlange groei die het laat zien in de realisatie van cloud-oplossingen bij haar klanten. Technologie van HP maakt daarbij een onlosmakelijk onderdeel uit van het cloud-portfolio dat Unica Schutte ICT haar klanten aanbiedt.

Unica Schutte ICT is één van de selecte dienstverleners in Nederland die deelnemen aan het partnerprogramma van HP, waarvan de naam onlangs omgedoopt werd van Cloud Agile naar PartnerOne Service Provider. De deelname van Unica Schutte ICT aan het partnerprogramma werd officieel bekend gemaakt tijdens HP Crosstalk, het jaarlijkse partnerevenement voor HP-partners dat half april in Nieuwegein werd georganiseerd.

De relatie tussen Unica Schutte ICT en HP bestaat al meer dan een decennium en resulteerde al eerder in intensieve partnerships op het gebied van hardware. HP is al jarenlang het voorkeursmerk als het gaat om server- en storage-producten, maar ook op het gebied van laptops, PC’s en thin clients levert Unica Schutte ICT doorgaans apparatuur van HP. Nu is de jarenlange samenwerking opnieuw bekrachtigd, doordat Unica Schutte ICT deelneemt aan het PartnerOne Service Provider programma. Kern van de propositie van Unica Schutte ICT is haar eigen cloud-oplossing UnicCloud, dat door meer dan 150 organisaties gebruikt wordt en waarvoor hardware van HP wordt ingezet om de cloud-oplossingen in te vullen.

Volgens commercieel directeur Ed Staal van Unica Schutte ICT biedt de intensievere samenwerking met HP de kans om klanten die overstappen naar de cloud maximale toegevoegde waarde te bieden. “HP stelt ons in staat om onze klanten gebruik te laten maken van robuuste, bewezen hardware die maximale prestaties garandeert. Samen met de technologie van onze andere partners, waaronder de krachtige cloud-producten van Microsoft, ontstaat een stevig fundament waarmee onze klanten veilig, snel en flexibel kunnen werken.”

Marco Lesmeister, verantwoordelijk voor het Nederlandse partnerkanaal van HP, is blij met de toetreding van Unica Schutte ICT tot het cloud programma. “Om onderscheidende cloud-oplossingen te bieden, is naast hardware ook professionele ondersteuning van een cloud provider noodzakelijk. Unica Schutte ICT heeft de afgelopen jaren nadrukkelijk bewezen dat zij die professionele ondersteuning op adequate wijze invult. De intensivering van de samenwerking, betekent dat HP en Unica Schutte ICT de eindgebruikers samen een nog sterkere cloud oplossing kunnen bieden.”

 

 

 

 

Gerelateerde berichten...