i³ groep maakt programma On Air bekend

ICT-dienstverlener i³ groep heeft de eerste onderdelen van het programma van haar kennis- en netwerkevenement i³ groep On Air, gehouden op vrijdag 14 november in het iconische Radio Kootwijk, bekend gemaakt.

De bezoekers van het evenement kunnen rekenen op een afwisselend programma met meer dan 20 presentaties en workshops over Cloud- en Informatiemanagement, Software Defined Datacenter oplossingen, Big Data & Analytics en Dynamic Data Protection. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Deze sessies worden verzorgd door de onafhankelijke consultants van i³ groep en door i³ groep zorgvuldig geselecteerde sprekers van de meest toonaangevende partijen uit de ICT en de praktijk. Het evenement wordt daarnaast ondersteund door nagenoeg elke grote vendor. EMC, HP, IBM, Symantec, HDS, NetApp, Dell, Veeam, Adva en VMware hebben hun naam verbonden aan i³ groep On Air en zullen hier aanwezig zijn om als vraagbaak te dienen voor de bezoekers.

Executive People opent de dag met een samenvattende presentatie over de laatste trends en ontwikkelingen in de ICT zoals besproken tijdens Gartner/ITxpo 2014. De keynotes zullen worden verzorgd door trendwatcher van het jaar 2012-2013 en één van de 200 meest invloedrijke Nederlanders Farid Tabarki en ontwerper en innovator Daan Roosegaarde van Studio Roosegaarde, onder andere bekend van zijn optredens bij De Wereld Draait Door, TEDx en Zomergasten. Het slot van de dag is aan de gezelligste vrijdagmiddagborrel op de Nederlandse radio, BNR The Friday Move met Wilfred Genee. Dit programma zal live vanaf i³ groep On Air worden uitgezonden.

Het programma is terug te vinden op www.i3groeponair.nl en gericht op IT-Managers, CIO’s, beheerders, architecten, BI- en Informatiemanagers uit alle middelgrote/grote organisaties in Nederland. Deelname aan i³ groep On Air is kosteloos.

 

Over i³ groep:

De doelstelling van i³ groep is het integreren van informatie-infrastructuren. i³ groep is uw partner voor het adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren en onderhouden van informatie-infrastructuren. Gebaseerd op jarenlange ervaring is i³ groep een kennisorganisatie die, in combinatie met kwalitatief hoogwaardige oplossingen, in staat is een flexibele en stabiele informatie infrastructuur te realiseren en naadloos in uw organisatie te integreren.

 

Contactgegevens:

Tom Jansen
Marketing & Communicatie
tjansen@i3-groep.nl
+316-24603110

 

Gerelateerde berichten...

X