i³ groep vernieuwt EPD hardware-infrastructuur bij Amphia

Onlangs heeft het Amphia Ziekenhuis aan i³ groep de opdracht gegund voor het vernieuwen van hardware infrastructuur voor het EPD. De bestaande infrastructuur is eerder ook geleverd door i³ groep en is vanwege een nieuwe versie van het EPIC EPD toe aan vernieuwing.

De consultants van i³ groep hebben voor Amphia een vernieuwde hardware infrastructuur uitgewerkt gebaseerd op nieuw te leveren HP Integrity rx2800 servers en een upgrade van de bestaande HDS USPVM storage omgeving. Daarnaast zal een deel van de al aanwezige HDS USPVM machines ingezet worden voor DR en calamiteiten.

i³ groep ondersteunt Amphia in dit ingewikkelde traject middels advies, implementatie en support diensten en zorgt dat de nodige aanpassingen in de infrastructuurketen worden doorgevoerd. Hein Kiemeney, Sales Director i³ groep: “Het Amphia Ziekenhuis is al jaren een gewaardeerde klant van i³ groep en we zijn dan ook bijzonder trots op het hernieuwde vertrouwen dat we van Amphia gegund hebben gekregen. Het EPD is niet meer weg te denken uit de zorgketen en van elementair belang voor het goed uit kunnen voeren van de diverse zorgtaken van het Amphia Ziekenhuis. Daarom is de keuze voor het HP Integrity platform met de befaamde “6 x 9 uptime” (99.9999%) een zeer verstandige zet voor dit soort bedrijfskritische applicaties.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X