ICT Group komt met nieuw logo: ICT Healthcare Technology Solutions

ICT Group heeft besloten haar healthcare activiteiten in zowel BMA als ICT Netherlands samen te voegen in een nieuw label: ICT Healthcare Technology Solutions (HCTS). Hiermee versterkt ICT Group haar positie in de medische markt. Per 1 januari 2020 zal dit traject volledig zijn afgerond maar recent is al een belangrijke mijlpaal bereikt: de lancering van de website van het nieuwe label.

Alhoewel de merknaam BMA nog blijft bestaan in België en Frankrijk, zal HCTS het label zijn waarmee de Europese markt zal worden bediend. Door de integratie ontstaat een bundeling van kennis en ervaring op het gebied van Medical Software Development, Radiotherapie en technologische producten voor de Obstetrie.

De samenvoeging biedt synergie, waardoor nog meer toegevoegde waarde kan worden gerealiseerd binnen onze dienstverlening. Dit heeft niet alleen voordelen voor de klant, maar geeft ook meer mogelijkheden voor eigen medewerkers en andere IT professionals om zich binnen HCTS te ontwikkelen.

Door de expertise van beide bedrijven samen te voegen, kan ICT Group beter en sneller voorzien in de behoefte van de klant, ontstaat meer slagkracht als het gaat om de inzet van middelen en kan het partnernetwerk worden geoptimaliseerd.

 

Gerelateerde berichten...

X