ICT Spirit wint IVKA bokaal

Het Twentse familiebedrijf ICT Spirit heeft samen met collega businessunits Leferink Office Works en KP Interieurbouw in vergelijk met 11 branchegenoten het beste gepresteerd over het boekjaar 2015. De bokaal werd door de voorzitter van de IVKA uitgereikt aan eigenaar Mark Leferink.

 

Van elkaar leren

De branchevereniging IVKA bestaat sinds het begin van de vorige eeuw en heeft als leden soortgelijke organisaties als ICT Spirit met naast ICT veelal ook een inrichtingstak. Ze zijn gevestigd door heel Nederland. “We hebben een paar keer per jaar een bijeenkomst, waar we ervaringen delen, met als doel om het bedrijf te verbeteren en als ondernemer te groeien”, aldus Mark Leferink. Naast het leren van elkaars ervaringen, trekken IVKA-leden soms samen op bij de inkoop of het stimuleren van bepaalde ontwikkelingen in de markt.

 

Goede resultaten vallen positief op

“Afgelopen jaar hebben we onze strategische doelstellingen behaald. De resultaten waren goed en wij hebben onze focus verbeterd door ons te concentreren op ICT en projectinrichting. Daar heeft de verkoop van onze copier tak aan bijgedragen,” vertelt Mark Leferink. Hij is blij met de erkenning. “Samen met onze medewerkers werken we elke dag aan goede resultaten. Het is mooi dat dat in vergelijk met andere organisaties positief opvalt.”

 

Over ICT Spirit

Als Twents familiebedrijf in de ICT-sector adviseert, realiseert en beheert ICT Spirit de ICT-omgeving voor relaties. Functioneel en veilig gebruik van data is belangrijker dan het bezit van ICT-middelen. Bij ICT Spirit vinden ze dat ICT moet bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Voor haar klanten is ICT Spirit een vertrouwd begrip, waar mensen werken die blijven studeren om op de hoogte te zijn van de laatste technieken. Niet voor niets is ICT Spirit het Microsoft Competence Center van Oost-Nederland. De kennis van ICT spirit draagt bij aan het resultaat van haar relaties. ICT Spirit, focus on your business.

 

Over IVKA

De IVKA branchevereniging bestaat sinds het begin van de vorige eeuw. Binnen de IVKA zijn een twintigtal Nederlandse bedrijven in de ICT, kantoor- en projectinrichting en office supplies vertegenwoordigd. De IVKA heeft tot doel de branche toekomstbestendig te houden door van elkaar te leren, samen in te kopen en ontwikkelingen in de markt te stimuleren.

Gerelateerde berichten...

X