IFS Benelux en Eqeep starten samenwerking

ERP-leverancier IFS sluit een partnerovereenkomst met full service-dienstverlener Eqeep. De overeenkomst stelt Eqeep in staat consultancy-, onderhouds- en integratiediensten te leveren aan klanten van de IFS Benelux die de ERP-oplossing IFS Applications inzetten.

Met de samenwerking willen de twee bedrijven toegevoegde waarde bieden aan nieuwe en bestaande klanten in de Benelux-regio, met een primaire focus op de doelmarkten van IFS Benelux. Dat zijn de maritieme en offshore-industrie, manufacturing, high-tech en serviceproviders. Op basis van de uitgebreide industriekennis van beide bedrijven is de samenwerking hoofdzakelijk gericht op diensten en oplossingen die gerelateerd zijn aan Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management (ESM).

Eqeep verzorgt consultancy en detachering voor de verschillende sectoren, waarin klanten IFS Applications strategisch toepassen. Het bedrijf ondersteunt IFS-klanten onder andere in het uitvoeren van projecten op het gebied van optimalisatie, upgrades en datamigratie. Verder verzorgt Eqeep het doorvoeren van procesverbeteringen en het verlenen van diensten rond functioneel applicatiebeheer. Eqeep heeft voor zijn klanten een IFS Service Desk Portal ingericht voor remote beheer en overige beheervraagstukken.

Harm van Echteld, directeur van Eqeep: “De samenwerking met IFS Benelux stelt ons in staat een continue service te verlenen aan IFS-klanten op het gebied van consultancy en detachering. Wij kijken er naar uit om samen met IFS toegevoegde waarde te leveren aan klanten over de hele IT-levenscyclus.”

“Wij zijn erg enthousiast over het combineren van onze softwareoplossingen, kennis en ervaring binnen onze klantenkring”, zegt Marco Verdonschot, managing director van IFS Benelux. “Met deze samenwerking vergroten wij ons ecosysteem waarmee wij onze klanten additionele oplossingen kunnen bieden op het gebied van functioneel beheer bij het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten...

X