IFS lanceert nieuwe update van IFS Cloud tijdens UNLEASHED

IFS, het wereldwijde cloudbedrijf voor bedrijfssoftware, heeft tijdens IFS UNLEASHED de nieuwste IFS Cloud release aangekondigd. Deze nieuwe update van de cloudoplossing biedt betere inzichten aan organisaties en versnelt de automatiseringsinspanningen.

Centraal in deze oktober-release staan verbeteringen die end-to-end procesautomatisering en geavanceerde analysemogelijkheden ondersteunen. Deze release richt zich daarnaast ook op het verbinden van wereldwijde activiteiten en het bereiken van ESG-doelstellingen.

Hoogtepunten van de automatisering
De toegenomen automatisering in deze release zal organisaties blijven helpen hun activiteiten te transformeren, efficiënt te werken en personeel vrij te maken. IFS Cloud zal klanten helpen om tijd, moeite en middelen te besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van het werk en de ervaring in alle sectoren te verbeteren. De nieuwe automatiseringsfuncties omvatten:

 • Nieuw analysemodel voor liquiditeitsplanning waarmee klanten hun financiële beheer kunnen verbeteren, risico’s kunnen beperken en beter kunnen plannen voor onvoorziene scenario’s voor projecten en bedrijven.
 • Gestroomlijnd Manufacturing Execution System (MES) om de kwaliteitscontrole en de prestaties van de productie te verbeteren, waardoor snelle besluitvorming mogelijk wordt en patronen kunnen worden geïdentificeerd.
 • Vereenvoudigd proces voor het indienen en rapporteren van onkosten, voor Human Capital Management (HCM), waardoor de kwaliteit en nauwkeurigheid van soorten ontvangsten wordt verbeterd.
 • Verbeterd aanvraagbeheer voor het bestellen, leveren en ophalen van niet-voorradige verbruiksgoederen om de kosten te verlagen.Verbeterde nauwkeurigheid voor work frames en technische productiviteit door middel van AI en data-driven werkschema’s en doorlooptijden van opdrachten.
 • Tijdbesparing door onafhankelijke onderhouds-, reparatie- en revisiebedrijven (MRO’s) om snel en eenvoudig onderhoudseisen in bulk te uploaden.
 • Verhoogde nauwkeurigheid en minder fouten voor mobiele werknemers om eenvoudig lidar-gebaseerde metingen te doen op mobiele apparaten.

Het verbinden van wereldwijde activiteiten
Tegenwoordig staan bedrijven onder druk om de complexiteit binnen hun organisaties te verminderen. Hierdoor groeit er een behoefte aan mogelijkheden waarmee ze klanten sneller van dienst kunnen zijn, de uitvaltijd kunnen beperken en kunnen voldoen aan compliance-eisen. In de nieuwe update van IFS Cloud wordt hier rekening mee gehouden. Hoogtepunten van de nieuwe mogelijkheden zijn:

 • Transacties visualiseren
 • Afwezigheidsbeperkingen beheren
 • Werktaken detacheren
 • Het risico van vertragingen bij de start van contracten verminderen
  Efficiënter service leveren
 • Mogelijkheden voor shift planning uitbreiden
 • Taken voor buitendienstmedewerkers opnieuw toewijzen
 • De doorlooptijd van vliegtuigen verminderen

Het bereiken van ESG-doelstellingen
Door de nieuwe IFS Cloud update worden klanten geholpen om hun milieu-, sociale en bestuursdoelstellingen (ESG) te bereiken. Veel functies zijn gericht op het eenvoudiger en sneller verzamelen, beheren en vastleggen van belangrijke gegevens die inzicht geven in milieuprestaties. Een totaaloverzicht van alle verbeteringen is hier te vinden.

Christian Pedersen, Chief Product Officer bij IFS, zei: “Met elke nieuwe evolutie van IFS Cloud kijken we voortdurend naar de ontwikkeling van de oplossing om ervoor te zorgen dat deze volledig is afgestemd op de manier waarop klanten technologie kopen en gebruiken. Anno 2022 geven onze klanten aan dat ze de automatisering willen versnellen en sneller intelligente inzichten willen verkrijgen. Pedersen vervolgt: “Daarnaast hebben we in een korte tijd een lange weg afgelegd om de ESG-prestaties van klanten te begrijpen en te volgen en klanten duurzamer te laten werken.’’

Gerelateerde berichten...

X