IGEL brengt end user computing-professionals bijeen met de Digital DISRUPT Unite Cloud Workspaces Experience

IGEL, de leverancier van een geavanceerd besturingssysteem voor cloud-gebaseerde werkomgevingen, maakt vandaag bekend dat het op donderdag 25 februari 2021 de DISRUPT Unite 2021 Cloud Workspaces Experience organiseert. Dit internationale digitale evenement maakt deel uit van het DISRUPT 2021 Cloud Workspaces Experience-programma en vindt plaats van 10:00 tot 17:00 Europese tijd.

DISRUPT Unite brengt end user computing (EUC)-professionals bijeen. Tijdens het evenement vertellen branche- en innovatieleiders, marktanalisten en leveranciers over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud workspaces.

“Bedrijven in alle delen van de wereld staan voor de vraag hoe ze tegemoet kunnen komen aan de noodzaak van collega’s om vanaf elke mogelijke locatie te werken. Tegelijkertijd moeten ze tijd zien te vinden voor het genereren van nieuwe zakelijke meerwaarde”, zegt Simon Townsend, de chief marketing officer van IGEL. “De DISRUPT Cloud Workspaces Experience biedt EUC-professionals de gelegenheid om meer te weten te komen over de laatste ontwikkelingen rond technologie voor cloud-gebaseerde werkomgevingen.

Ze kunnen luisteren naar innovatieleiders die de laatste trends en technieken bespreken en nieuwe manieren ontdekken om edge computing aan te laten sluiten op hun zakelijke doelstellingen. Het programma trapt af met DISRUPT Unite. Dit dagvullende digitale evenement voorziet in waardevolle EUC-specifieke content die je nergens anders zult vinden.”

Jed Ayres, de CEO van IGEL, tekent voor een inspirerende openingsrede. Zijn keynote wordt gevolgd door een paneldiscussie met visionaire EUC-experts van AWS, Citrix, Microsoft en VMware. De meesterverteller Doug Keely van Stories Rule! zal een speciale sessie over de toekomst van eindgebruikersautomatisering verzorgen. De uiterst informatieve dag omvat daarnaast klantenpanels in het Engels en Duits, groepsdiscussies en technische workshops. Deze worden gepresenteerd door:

 • Gabe Knuth, senior product line marketing manager bij VMware
 • Bas van Kaam, field CTO EMEA bij Nerdio
 • Mark Plettenberg, senior product manager bij LoginVSI
 • Jason E. Smith, vice president Solutions bij Liquidware
 • Ruben Spruijt, senior technology evangelist bij Nutanix
 • Al Solorzano, technology evangelist bij Entisys360
 • Esther Barthel, solutions architect/EUC specialist en DevOps-fanaat
 • Mathias Kowalkowski, senior consultant End User Computing bij SVA
 • Thomas Poppelgaard, CEO en technology evangelist bij Poppelgaard.com
 • Patrick Kohler, modern workplace engineer bij SES Satellites
 • Imre Csuri, strategic alliance manager bij EPOS
 • Matthias Haas, de chief technology officer van IGEL
 • Ben Murphy, senior director Product Management bij Lakeside Software
 • Pete Downing, technology evangelist bij XenTegra

“In het verleden heb ik DISRUPT Munich bijgewoond. Daarom vind ik het geweldig dat ik dit jaar de rol van panellid mag vervullen tijdens DISRUPT Unite”, zegt Erwin Knapen, workspace specialist bij het Centraal Bureau voor de Statistiek. “De mogelijkheid om onze ervaringen met de technologie van IGEL te delen en te luisteren naar de verhalen van andere EUC-professionals is wat DISRUPT voor mij zo speciaal maakt.”

DISRUPT Unite biedt toegang tot technische informatie uit de eerste hand over de producten en diensten van de sponsors van het evenement. Dit zijn onder meer IGEL, Citrix, Microsoft, VMware, AWS, ControlUp, Lenovo, LG, Liquidware, LoginVSI, Nerdio, PrinterLogic, Process Fusion, EPOS, ezeep by ThinPrint, Lakeside, DeviceTrust, Tricerat en NComputing.

DISRUPT Unite 2021 is het paradepaardje onder de evenementen die deel uitmaken van het digitale programma DISRUPT 2021 Cloud Workspaces Experience. Dit voorziet het hele jaar lang in activiteiten die de ruim 5.000 wereldwijde professionals, leveranciers en innovatieleiders op het gebied van eindgebruikersautomatisering helpen met het uitbreiden van hun kennis en vaardigheden ten aanzien van de dynamische en disruptieve wereld van cloud-gebaseerde werkomgevingen. DISRUPT Unite wordt gevolgd door een reeks van digitale informatieve evenementen onder de noemer DISRUPT Enlight. Deze showcases zetten baanbrekende nieuwe end user computing- technologie in de schijnwerper. Meer informatie hierover is te vinden in de DISRUPT Cloud Workspaces Experience-hub.

 

Gerelateerde berichten...

X