IGEL onthult agenda van end user computing-evenement DISRUPT23

AMSTERDAM, 19 januari 2022 – IGEL, leverancier van een managed endpoint besturingssysteem dat voor veilige toegang tot elke digitale werkomgeving, maakt vandaag de agenda en sponsors bekend voor de 2023 DISRUPT End User Computing (EUC) Forums. De Europese editie van dit evenement vindt van 14 tot en met 16 februari 2023 plaats in München en de Noord-Amerikaanse editie van 3 tot en met 5 april 2023 in Nashville, Tennessee.

DISRUPT is het enige wereldwijde evenement dat volledig in het teken staat van end user computing en veilige, krachtig presterende digitale workspaces aan een steeds sterker geografisch verspreid hybride personeelsbestand, vanuit de cloud.

“Het doet me een genoegen om de wereldwijde EUC-gemeenschap te verwelkomen op DISRUPT23”, zegt Jed Ayres, de CEO van IGEL. “Dit jaar verwachten we meer dan 35 channel- en technology partners en ruim 1.500 bezoekers bijeen te brengen. Deelnemers zullen het evenement verlaten met nieuwe tactieken en strategieën die eindgebruikers helpen gedijen in de wereld van hybride werken – vanaf elke locatie. Ze zullen geïnspireerd naar hun organisatie terugkeren met praktische ideeën voor het inzetten van de technologieën en oplossingen van IGEL en ons ecosysteem van IGEL Ready-partners voor het optimaliseren en vooral beveiligen van de moderne, snel veranderende werkplek omgeving.”

Zeg “YES” tegen een nieuwe, baanbrekende en veelzijdige EUC-oplossing van IGEL
In november 2022 maakte IGEL bekend dat het de productie van Universal Desktop (UD)-endpoints onder zijn eigen merk stopzette en een samenwerking aanging met HP, Lenovo, LG en andere partners voor de levering van het IGEL OS. Deze stap stelt partners en klanten in staat om meer waarde te putten uit hun investeringen in de VDI-, DaaS- en SaaS-oplossingen van Microsoft, Citrix en VMware.

IGEL zal tijdens de editie van DISRUPT23 in München een gloednieuw, op endpoints gerichte platformoplossing onthullen. Deze belooft om IT-organisaties een aanzienlijk simpelere, veiligere en flexibelere manier te bieden om eindgebruikers vanaf elke locatie toegang te bieden tot elke vorm van een in de cloud gehoste digitale werkplek. Deze uitgebreide nieuwe reeks van technologieën omvat de nieuwe versie van het beheerde besturingssysteem voor endpoints (IGEL OS 12), Universal Management Suite versie 12 en aanvullende clouddiensten. Dit nieuwe platform staat op het punt om voor een transformatie te zorgen qua endpoint-beveiliging, beheergemak en de ervaring van eindgebruikers.

“Met deze revolutionaire nieuwe oplossingen veranderen we de regels van het spel voor zowel IT-teams als eindgebruikers die toegang zoeken tot cloudgebaseerde digitale workspaces”, zegt Ayres. “Zo is het voor het onboarden van nieuwe werknemers en hun apparaat alleen nog maar nodig om het nieuwe apparaat uit de verpakking te halen, een e-mailadres plus een toegewezen wachtwoord in te voeren en de gewenste taal te selecteren. Eindgebruikers krijgen daarop direct toegang tot hun Microsoft-, VMware- of Citrix-workspace.”

Zeg “YES” tegen marktleidende inzichten over de moderne werkplek
IGEL heeft in aanloop naar DISRUPT23 een veelbelovende line-up samengesteld van thought leaders en innovators uit de EUC-sector. Zij zullen hun inzichten en best practices delen om bezoekers wegwijs te maken in de moderne wereld van hybride werken. Op de agenda staan ook technische bootcamps onder leiding van experts van IGEL, Citrix, Microsoft, Nerdio en VMware. Deelnemers aan deze groepssessies komen te weten hoe zij eindgebruikers op een veilige, beheerbare en kostenefficiënte manier een rijke Windows-ervaring kunnen bieden binnen VDI-, DaaS- en SaaS-omgevingen.

Sprekers tijdens DISRUPT23 zijn onder andere:

 • Jed Ayres, CEO, IGEL
 • Mark Templeton, Chairman, Workspot, Inc.; Director, Corellium; Director, LucidLink; en, Director, Reltio
  Sridhar Mullapudi, General Manager, Citrix
 • Scott Manchester, Director Product Management AVD and Windows 365, Microsoft
  Sumit Dhawan, President, VMware
 • Alex Thatcher, Director, Cloud Connected Devices Group, HP
 • Jörg Schmidt, EU Cloud Business Leader, LG
 • Andy Nieto, Global Healthcare Solutions Manager, Lenovo
 • Tarkan Maner, Chief Commercial Officer, Nutanix
 • Christiaan Brinkhoff, Principal Product Marketing Manager, Windows 365, Microsoft
 • Mark P. Mills, auteur van “The Cloud Revolution: How the Convergence of New Technologies Will Unleash the Next Economic Boom and A Roaring 2020s”

De agenda voor de editie van DISRUPT23 in München en de voorlopige agenda voor de editie in Nashville zijn hier te vinden.

Zeg “YES” tegen deelname aan DISRUPT23
De editie van DISRUPT EUC in München vindt plaats in het INFINITY Hotel & Conference Resort. IGEL zal deelnemers aan de Noord-Amerikaanse versie verwelkomen in het Gaylord Opryland Resort & Convention Center in Nashville, Tennessee. De kosten voor deelname bedragen 399 dollar per persoon. Inschrijven is mogelijk op www.disruptEUC.com.

 

Gerelateerde berichten...

X