Infoblox benoemt WeSecure tot Elite Partner

IT Security specialist WeSecure is door Infoblox benoemd tot Elite Partner. Met deze hoogste status behoort WeSecure tot een zeer select gezelschap van Elite Partners in de Benelux regio.

Partnership van hoogste niveau
WeSecure is al jaren gespecialiseerd in de markt leidende DNS, DHCP, IP Adres Management en network automation technologie van Infoblox. De Elite status is slechts voorbehouden aan enkele zeer ervaren focus partners in de Benelux regio. Bij het Elite partnership ligt de lat op het hoogste niveau ten aanzien van aantal gecertificeerde engineers, ervaring, beschikbare lab omgeving, omzet en niveau van dienstverlening.

DDI, NetMri en uiteraard security
Sebastiaan Kors, Sales manager bij WeSecure zegt: ‘’natuurlijk erg blij te zijn met deze nieuwe partnerstatus, maar dit is voor ons eigenlijk een logisch gevolg van de ingezette strategie, investeringen en het vertrouwen wat we hebben gekregen van onze klanten en Infoblox in de afgelopen paar jaar. Wij zullen verder blijven investeren in het gehele portfolio van Infoblox, dus zowel in de DNS, DHCP en IPAM appliances als in de DNS security en NetMri netwerk management platformen, aldus Kors.

Rob Rentenaar, Partner Development Manager NEUR, Infoblox: We zijn blij om het caliber partner als WeSecure aan ons Elite programma toe te voegen. Vanwege hun pro-actieve houding en uitgebreide kennis en ervaring verwachten wij dat WeSecure een uitstekende toevoeging als Elite partner is.

Gerelateerde berichten...

X