Infor komt met Product Lifecycle Management oplossing voor de mode-industrie

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Fashion Product Lifecycle Management (PLM). Deze nieuwe applicatie helpt belangrijke onderdelen van de productontwikkeling te koppelen aan de supply chain: van planning, ontwerp, ontwikkeling en inkoop tot productie, voorraadbeheer, klanten en distributie.

Ten grondslag aan Infor Fashion PLM liggen de nieuwste technologieën. Merken, fabrikanten en retailers van privémerken kunnen hierdoor stijlen en materialen – met een constante kwaliteit – sneller en efficiënter ontwikkelen, terwijl het productieschema gehandhaafd blijft.

De nieuwe oplossing is qua functionaliteiten een belangrijk onderdeel van Infor Fashion en een van de meest rijke applicatiesuites op de markt. Infor Fashion PLM ondersteunt het ontwerpproces, de ontwikkelcyclus van nieuwe collecties en stroomlijnt het totale planningsproces. Iedere collectie, stijl en de bijbehorende componenten zijn toegankelijk via een intuïtieve gebruikersinterface die ervoor zorgt dat de dagelijkse activiteiten sneller kunnen worden uitgevoerd. Infor Fashion is bedoeld als platform en hub voor productontwikkelteams zodat organisaties betere producten sneller aan de consument kunnen leveren, terwijl onnodige kosten worden geëlimineerd.

Uit een recent rapport van Gartner blijkt dat toenemende eisen van bedrijven zorgden voor de volgende fase in de ontwikkeling van PLM, als een belangrijk ontwikkelplatform dat goed is geïntegreerd voor de commercialisering van nieuwe producten.1 Infor Fashion PLM ondersteunt de parallelle ontwikkeling en productie van nieuwe stijlen om zo processen te versnellen zodat consumenten sneller over de producten kunnen beschikken. Veel voorkomende en tijdrovende repetitieve taken zijn geautomatiseerd, zodat modeontwerpers zich kunnen richten op creativiteit en innovatie. De oplossing is makkelijk in gebruik, wat de adoptie vergroot en de trainingstijd tijdens de implementatie vermindert.

“Door creatieve, technische en commerciële vaardigheden dichter bij elkaar te brengen kan een organisatie de time to market drastisch verlagen en de kans op acceptatie door de consument vergroten. Dit verlaagt ook kosten en vermindert fouten, waardoor teams meer tijd krijgen om zich te concentreren op belangrijke taken en productinnovatie kunnen versnellen,” zegt Robert McKee, Global Industry Fashion Director bij Infor. “Infor heeft dit nieuwe, krachtige PLM en samenwerkingsplatform gebouwd om iedereen binnen de value chain te helpen sneller te innoveren en reageren en slagvaardiger te handelen. Deze tools zijn cruciaal voor bedrijven die willen slagen in de snel groeiende wereldwijde mode-industrie.”

Infor Fashion PLM werkt samen met enterprise resource planning (ERP) systemen van Infor of derden. Originele ontwerpconcepten worden hierdoor binnen elke fase van de ontwikkeling, productie en distributie naar de eindklant, goed uitgevoerd. Dit vermindert doorlooptijden, bespaart kosten en verzekert kwaliteit. Met Infor hebben organisaties nu alle tools in handen om creatieve concepten sneller en beter om te zetten naar commerciële producten.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X