Insight gecertificeerd als Platinum Business Partner van Toshiba

Insight, een van ’s werelds grootste alles-in-één leveranciers van IT-producten en -diensten, is door Toshiba Information Systems Benelux gecertificeerd als Platinum Business Partner. Platinum is het hoogste certificeringsniveau in het pan-Europese B2B-partnerprogramma van de laptop- en tabletproducent. Om in aanmerking te komen voor deze certificering moet een partner een omzet van één miljoen euro of meer halen met de verkoop van Toshiba-producten. Naast het predicaat ‘Platinum Business Partner’ ontvangt deze extra ondersteuning op het gebied van marketing, sales, service en support.

Insight, opgericht in 1988 in Tempe, Arizona (Verenigde Staten), stelt met zijn IT-producten en -diensten meer dan honderdduizend bedrijven en overheidsinstellingen wereldwijd in staat de effectiviteit en (kosten)efficiency van hun bedrijfsvoering te verbeteren. Het portfolio omvat meer dan vijftigduizend hard- en software-items, plus een groeiend aantal zakelijke services, waaronder een breed scala aan trainingen. Insight is daarmee dé ‘trusted IT-advisor’. Of een organisatie nu op zoek is naar basisfunctionaliteit of behoefte heeft aan ondersteuning bij het ontwikkelen en realiseren van strategische plannen.

“Dankzij onze nieuw verworven status van Toshiba Platinum Business Partner kunnen wij onze rol als trusted IT-advisor naar onze klanten verder uitbouwen”, zegt Frank Hoekstra, Vice President Insight Benelux. “Wij voelen ons vereerd dat Toshiba onze kennis en ervaring met betrekking tot hun producten zo wordt gewaardeerd dat zij ons deze status hebben verleend. Insight zal blijven investeren in het vergroten van onze expertise in hardware, software en services om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en van dienst te kunnen zijn in het begeleiden en oplossen van IT-vraagstukken.”

 

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X