Intel versnelt innovatie voor developers met open, software-first benadering

Op dag 2 van Intel Innovation illustreerde Intel hoe zijn inspanningen en investeringen om een open ecosysteem te bevorderen de innovatie in de gemeenschap katalyseren, van silicium tot systemen tot apps en op alle niveaus van de softwarestack.

Via een groeiend aanbod van platforms, tools en oplossingen is Intel gericht op het helpen van developers om productiever te worden en beter in staat om hun potentieel voor positief maatschappelijk welzijn te realiseren. Het bedrijf introduceerde nieuwe tools om developers te ondersteunen bij AI, security en quantum computing, en kondigde de eerste klanten aan van zijn nieuwe Project Amber attestatiedienst.

Greg Lavender, Chief Technology Officer bij Intel: “We maken onze software-first strategie waar door een open ecosysteem mogelijk te maken dat ons in staat stelt om collectief en continu te innoveren. We zijn toegewijde leden van de developersgemeenschap en onze breedte en diepte van hardware- en software-assets faciliteren de schaalvergroting van mogelijkheden voor iedereen door co-innovatie en samenwerking.”

Gerelateerde berichten...

X