ISS selecteert Cognizant voor Finance & Accounting-diensten

Cognizant is door ISS, wereldwijd leverancier van facility-diensten, gekozen voor het leveren van Finance & Accounting (F&A) business process services in Scandinavië. De diensten worden ingezet op het gebied van Order-to-Cash, Procure-to-Pay en Record-to-Report. Hiermee ondersteunt Cognizant het bedrijf bij het realiseren van kwaliteitsverbeteringen, kostenbesparingen en optimaliseren van financiële processen. Gedurende de zevenjarige overeenkomst zet Cognizant zijn expertise in op het gebied van F&A, business process-automatisering, analytics, global delivery en best-in-class operationele processen.

“Onze klanten kiezen ISS als een strategische partner die hun faciliteiten ondersteunt, bedrijfsrisico’s beperkt, een gezonde en productieve werkomgeving creëert en bedrijfsdoelen ondersteunt, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten”, aldus Christian Kofoed Jakobsen, CFO bij ISS in Scandinavië. “We hebben voor Cognizant gekozen voor de ondersteuning van onze financiële bedrijfsprocessen, vanwege de uitgebreide ervaring en de bewezen staat van dienst als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen en creëren van business value.”

“We zijn blij dat ISS voor ons heeft gekozen voor de implementatie van de best-in-class F&A-diensten”, zegt Vipul Khanna, Senior Vice President Business Process Services bij Cognizant. “Onze oplossing integreert technologie, analytics, industry best practices en automatisering. Op deze manier creëren we niet alleen verbeterede processen en governance, maar worden ook besparingen gerealiseerd die worden ingezet om groei en innovatie te stimuleren.”

Gerelateerde berichten...

X