IT-specialist Techone legt hand op hostingprovider Mijnserver

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud en telecommunicatie, neemt hostingprovider Mijnserver over. Met de overname van Mijnserver versterkt Techone haar positie in de branche. Mijnserver is de derde hostingprovider die wordt overgenomen.

Mijnserver bestaat sinds 2002 en biedt domeinnamen, webhosting en onderhoud aan. De hostingprovider beheert meer dan 25.000 domeinen, 8.000 websites en 500 servers. In de afgelopen 18 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van hosting. “De efficiënte overdracht door Techone verliep goed waardoor ik mij nu kan richten op andere zakelijke activiteiten”, aldus Kadir Dogan, voormalig eigenaar Mijnserver.

Techone, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, investeert in Nederlandse ICT-bedrijven en biedt ondersteuning aan op het gebied van techniek, organisatie en financiën. De ambitie van Techone is om de komende jaren uit te groeien naar een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren IT-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Coert Coomans, CEO van Techone: “Wij zijn erg blij dat Kadir het vertrouwen in ons als IT-specialist heeft gesteld en we kijken ernaar uit om Mijnserver verder te laten groeien.”

De directie van Mijnserver wordt nu gevoerd door het management van Protagonist.

Gerelateerde berichten...

X