Jabra presenteert True Wireless innovaties tijdens CES 2022

Jabra, leider in persoonlijke geluids- en kantooroplossingen, zet met de presentatie van de Jabra Elite 7 Active oordopjes tijdens CES 2022 in Las Vegas een nieuwe standaard voor True Wireless technologie. Ook kondigt Jabra de Bluetooth Multipoint update aan voor de Jabra Elite 7 Pro en demonstreert Jabra de gehoor verbeterende werking van de Enhance Plus oordoppen. Tot slot is de Jabra PanaCast 20, Jabra’s langverwachte persoonlijke camera die hybride werk en samenwerking opnieuw uitvindt, vanaf nu verkrijgbaar.

Boost jouw goede fitnessvoornemens met de Elite 4 Active
De True Wireless product-serie van Jabra staat centraal tijdens CES 2022. De introductie van de Jabra Elite 4 Active brengt de Elite Active-reeks naar een nóg breder publiek, en ondersteunt mensen die van een actieve levensstijl houden met onder andere yoga, boksen of hardlopen.

Uniek voor een product in deze prijscategorie zijn de Alexa Built-in, de Spotify Tap playback ervaring en Google Fast Pair. Google Fast Pair is compatibel met Android OS 6.0 of hoger en zorgt voor een naadloze verbinding met Android apparaten. De Spotify Tap playback maakt muziek nog sneller toegankelijk. Al deze functies maken het gemakkelijker dan ooit om het maximale uit je Jabra oordopjes te halen.

Om de meest optimale focus voor de gebruiker te garanderen, blokkeert de Elite 4 Active omgevingsgeluiden in de sportschool door middel van Active Noice Cancellation (ANC). De oordopjes zijn geschikt voor intensief gebruik en beschikken over IP57-gekeurde water- en zweetbestendigheid. Het ontwerp garandeert een unieke, vaste pasvorm die ervoor zorgt dat de oordopjes goed blijven zitten tijdens elke workout.

Multitasken als een professional met Bluetooth Multipoint voor de Elite 7 Pro
De Jabra Elite 7 Pro maakt deel uit van de vernieuwde True Wireless Elite line-up. Bluetooth Multipoint is een nieuwe feature die de Elite 7 Pro boven het speelveld uit laat stijgen en de productiviteit van de gebruiker stimuleert. Deze functie houdt gebruikers volledig verbonden met twee apparaten tegelijk, wat het mogelijk maakt gemakkelijk te schakelen tussen werk en ontspanning. Bluetooth Multipoint is vanaf januari als firmware update beschikbaar via de Sound+ app voor de Elite 7 Pro.

Jabra Enhance Plus: ontworpen voor gehoorverbetering
De Jabra EnhanceTM lijn van gehoor verbeterende oplossingen is ontworpen om gebruikers méér in hun leven te laten horen. De Jabra Enhance Plus zet een nieuwe standard voor het samenbrengen van het gebruiksgemak van draadloze oordopjes en geavanceerde gehoortechnologie. Zo kunnen miljoenen mensen een eerste stap te zetten richting een gezond, functionerend gehoor.

Jabra Enhance Plus is een unieke alles-in-één hearable voor mensen met mild tot gematigd gehoorverlies die nog niet klaar zijn voor traditionele gehoortoepassingen. Het product brengt audio-oplossingen met vier belangrijke features naar een nieuw niveau; De Warp Compressor zorgt voor een nauwkeurige analyse van geluid zoals het menselijk oor dat doet, voor een natuurlijkere geluidskwaliteit en efficiënte verwerking.

Digital Noise Reduction zorgt voor luistercomfort en een heldere spraakherkenning. Digital Feedback Suppression houdt ongewenste feedback buiten de deur, zodat de geluidsversterking niet wordt verstoord. Tot slot isoleert de Binaural Beamformer geluiden met directiegevoeligheid en laat gebruikers zo focussen op wat belangrijk is.

Bezoekers van CES krijgen praktische demonstraties te zien van de Jabra Enhance Plus.

Superieure videosamenwerking met Jabra PanaCast 20
Jabra presenteert op CES bovendien de Jabra PanaCast 20 die vanaf nu beschikbaar is. Deze premium video conferencing-oplossing maakt gebruik van geavanceerde technologie die een intelligente, veilige en hybride videosamenwerking mogelijk maakt.

De Jabra PanaCast 20 komt in een compacte-, draagbare- en gemakkelijk te gebruiken verpakking. Het apparaat beschikt over artificial intelligence (AI), wat draait met behulp van Edge-processing. Dit betekent dat alle ervaringen zelf werken en daarmee het risico op veiligheidslekken geminimaliseerd wordt. Ook garandeert dit optimale snelheid, nauwkeurigheid en de algemene kwaliteit van de gebruikerservaring. De camera beschikt over een ingebouwde lens cover die privacy garandeert en voorkomt dat de camera per ongeluk blijft ingeschakeld.

Veiligheidsgaranties zijn belangrijk voor iedereen die buiten het kantoor werkt, maar dat geldt ook voor de kwaliteit van video. De Jabra PanaCast 20 levert deze kwaliteit door 4K Ulta HD Video, HDR-video en gepersonaliseerde Intelligent Zoom, die altijd de belangrijkste gebruiker centraal stelt. De PanaCast 20 beschikt ook over automatische lichtcorrectie, waarmee de videostream in alle omstandigheden en situaties zo optimaal mogelijk is.

Calum MacDougall, SVP Marketing bij Jabra: “Wij zijn trots dat wij bij CES 2022 zijn, waar wij demonstraties en updates kunnen geven van een aantal interessante producten in de True Wireless line-up. Het afgelopen jaar vernieuwden en verbeterden we veel producten in onze Elite-serie, met de Elite 4 Active als laatste toevoeging. Tegelijkertijd brengen we baanbrekende draadloze gehoorversterking op de markt. Al deze oplossingen laten wij graag aan iedereen zien.”

 

Gerelateerde berichten...

X