Kieback&Peter op VSK2022 met slimme voorspellende digitale oplossingen

Kieback&Peter is een internationaal bedrijf met veel expertise op het gebied van gebouwautomatisering. Wij ontzorgen u graag bij het slimmer, zuiniger, gezonder en veiliger maken van uw gebouwen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technische ontwikkelingen zoals IoT en software oplossingen met slimme algoritmes en API-koppelingen voor koppelingen met andere disciplines. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij vinden altijd een optimale oplossing voor uw wensen.

Voorspellend regelen

Door voorspellend te regelen op basis van historische en toekomstige data, garanderen wij naast comfortverbetering, een energiebesparing van meer dan 20% op uw beïnvloedbare energie afname. Deze oplossing is fabricaat onafhankelijk en kan gerealiseerd worden in zowel bestaande bouw als in nieuwbouw. Vraag onze mensen op de stand naar MPC2.0 en we vertellen u er graag meer over.

Nieuw: en:air

Met onze software oplossing en:air creëren wij een optimale klimaatbeleving. Geen voelbare luchtstromingen, geen tocht en een besparing van minstens 25% energie. Dit alles dankzij het ongerichte en chaotisch inbrengen van de lucht. En niet onbelangrijk, het systeem is vrij van licenties.

Slim onderhoud met Building Life Cycle-services

Building Life Cycle-services is een product van Kieback&Peter waarmee wij het onderhoud aan uw installaties uit handen kunnen nemen. Op basis van de aanwezige data, zoals energieprestaties, regelafwijkingen, vervuilingsgraad etc., wordt voorspellend onderhoud uitgevoerd op het moment dat dit ook noodzakelijk is. Dus niet te vroeg en niet te laat. Is een bezoek noodzakelijk, dan stemmen we dit direct met u af. Wij monitoren de installatie 24 uur per dag, 7 dagen per week. Rapportages volgen automatisch. Dankzij deze dienst wordt de levenscyclus van de technische installatie van uw gebouw met vele jaren verlengd.

Gerelateerde berichten...

X