Korenter presenteert AVG proof ledenbeheer voor kleine verenigingen

Korenter presenteert zich als een betaalbaar online alternatief voor de ledenadministratie van verenigingen. Veel verenigingen werken nog steeds met foutgevoelige spreadsheets of verouderde software pakketten die vaak niet meer geüpdatet kunnen worden.

Hier kleven allerlei privacy en security risico’s aan. Klanten kunnen vanaf 6 euro per maand gebruik maken van de software en starten gratis.

Korenter is ontwikkeld door Korèn, een ontwikkelaar van SAAS oplossingen voor ledenorganisaties zoals Santè Partners, Careyn Plus en Carinova. Met Korenter richt Korèn zich naast grotere organisaties nu ook op kleine verenigingen en stichtingen met een nieuwe eenvoudige versie van de software.

Joeri Noort, CTO van Korèn over Korenter: “Doordat de software niet generiek is maar speciaal is ingericht voor het beheren van leden past het naadloos aan op de praktijk. Verenigingen kunnen alle werkzaamheden die ze nu vaak uitvoeren met een combinatie van een spreadsheet, e-mail en meerdere niet gekoppelde applicaties uitvoeren op eenvoudige en overzichtelijke wijze.”

 

Laagdrempelig

Korenter is laagdrempelig ingericht waardoor klanten heel snel van start kunnen door hun eigen relaties in bulk te importeren vanuit een spreadsheet. Er staan verder al gepersonaliseerde brieven en e-mails klaar die snel aangepast kunnen worden naar de smaak en stijl van klanten. Ook voegen organisaties in korte tijd hun eigen abonnementen met bijbehorende toeslagen en kortingen toe.

Noort: “Klanten kunnen daarna op eenvoudige wijze contributies innen via incasso of ideal en overzicht houden over betalingen, contactmomenten en mailingen.”

Kleine verenigingen AVG proof maken

Korèn behaalde recentelijk, als eerste ledenadministratie saas leverancier van Nederland, het door NL Digital (voorheen Nederland ICT) ontwikkelde Data Pro Certificate. Dit is de eerste AVG certificering van Europa. Noort: “Kleine verenigingen helpen we voldoen aan de AVG met tools zoals een bewaartermijn alert en rechten van betrokkenen tool.”

De software is ook geschikt voor stichtingen. Bankbestanden met donaties kunnen worden geüpload in de software en worden gematched met bestaande relaties. Nieuwe donateurs kunnen in dit proces ook direct worden toegevoegd.

Partners

Korenter geeft koepelorganisaties met lidverenigingen en -stichtingen ook de kans om de software in een white label versie te gebruiken waarmee ze hun leden een professionaliseringsslag kunnen bieden. Alle onderhoud en support wordt dan door Korèn gedaan. Geïnteresseerde koepelorganisaties kunnen contact opnemen met Korèn voor een partnerschap.

Gerelateerde berichten...

X