KWD Resultaatmanagement wordt onderdeel van Conclusion

IT-dienstverlener Conclusion voegt KWD Resultaatmanagement toe aan haar ecosysteem. Hierdoor versterkt Conclusion haar positie als transformatiepartner. KWD Resultaatmanagement staat voor projectsucces voor projecten op het snijvlak van business en ICT, door de inzet van senior project-, programma- en agile management. Tot voor kort was KWD Resultaatmanagement volledig eigendom van de oorspronkelijke oprichters. De details van de aandelentransactie worden niet bekendgemaakt.

Sterke positie als IT-transformatiepartner
KWD Resultaatmanagement heeft een sterk imago in zowel de private markt als bij overheidsorganisaties voor de realisatie van complexe projecten op het snijvlak van business en ICT. De toevoeging van KWD Resultaatmanagement aan het ecosysteem van Conclusion heeft als doel een sterke positie te verwerven als IT-transformatiepartner voor private ondernemingen en het middensegment van de zakelijke markt.

Conclusion biedt nu de hele scope: van het bedenken en vormgeven van een digitale bedrijfstransformatie tot en met het realiseren van de daadwerkelijke implementatie van de systemen.

Gerard Meijer, eigenaar van KWD Resultaatmanagement: “De groeistrategie van Conclusion en de wijze waarop ze bedrijven laat samenwerken in een ecosysteem spreekt ons erg aan. Wij zien allerlei mogelijkheden voor interessante kruisbestuivingen waar klanten van Conclusion én KWD beter van worden.” Arjan Jonker, ook eigenaar van KWD Resultaatmanagement, vult aan: “Met de toevoeging van senior project- en programma-expertise aan het Conclusion ecosysteem wordt het mogelijk om de aanwezige expertises binnen Conclusion onderdelen te combineren en daarmee grote en complexe projecten en programma’s te realiseren.”

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “Dat KWD Resultaatmanagement nu onderdeel uitmaakt van het ecosysteem, versterkt ons imago als transformatiepartner. Organisaties veranderen steeds sneller; de complexiteit van de techniek vereist stevig en ervaren management. Het gaat hierbij niet alleen om de inbreng van kennis, maar ook het menselijke aspect mag zeker niet vergeten worden. Projectsucces staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel en samen met KWD Resultaatmanagement kunnen wij optimaal op de bestaande marktdynamiek inspelen en organisaties nog beter helpen bij hun digitale transformatie; onze bekende nachtrust nu ook voor de complexe projecten.”

 

Gerelateerde berichten...

X