Lease uw datacenter bij All IT Rooms

Speciaal voor gemeenten biedt All IT Rooms de mogelijkheid om het datacenter te leasen. Door gemeentelijke samenwerkingen is er veel toe doen op ICT gebied. Gemeenten moeten vaak snel kunnen handelen om de nieuwe ICT omgeving naar tevredenheid van de gebruikers in te vullen. Door het aangaan van een lease constructie voor het datacenter is een langlopende investeringsaanvraag niet meer nodig. De kosten worden gespreid over een aantal jaren en financiële risico’s zijn uitgesloten. Een datacenter is geen investering meer maar worden operationele kosten en daarmee een heel stuk inzichtelijker.

“Met het aanbieden van dit soort nieuwe contract vormen, komen wij tegemoet aan de vragen die bij onze klanten leven” , zegt Ronald Kok, directeur All IT Rooms. “Ons streven is om de ICT managers van onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van een 24×7 beschikbare ICT omgeving.  Deze ondersteuning bieden wij door  onze technische oplossingen maar ook op financieel gebied kunnen wij onze klanten helpen”.

All IT Rooms is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van 24 x 7 beschikbaarheid voor ICT. Dit doen wij door het ontwerpen, bouwen, herinrichten, renoveren, verbouwen of verhuizen van computerruimtes en datacenters.  All IT Rooms levert onafhankelijk advies, maar stelt ook  plannen van eisen op, maakt rapportages over computerruimtes, begeleidt aanbestedingen, schrijft bestekken, bouwt computerruimtes en verzorgt ook de serviceverlening en het monitoren en beheer van computerruimten. All IT Rooms beschikt over alle benodigde kennis die van belang zijn voor een computerruimte: bouwkundige voorzieningen, klimaatbeheersing, beveiliging, noodstroom, IT, elektrotechniek, verhoogde vloeren en management.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X