Leaseweb voegt Microsoft Azure toe aan zijn hybride cloudoplossingen

Leaseweb Global, een toonaangevende hosting- en clouddienstverlener, heeft vandaag aangekondigd dat zijn Leaseweb Cloud Connect-oplossing is uitgebreid met snelle en veilige verbindingen met Microsoft Azure vanuit geselecteerde Leaseweb-datacenters in Europa, de VS en Singapore.

Met de toevoeging van Azure biedt Leaseweb Cloud Connect klanten de mogelijkheid om het internet te omzeilen en door Leaseweb gehoste infrastructuur veilig te verbinden met elk van de drie grootste openbare cloudproviders, waaronder Google Cloud en AWS. Afhankelijk van hun budget- en projectvereisten kunnen klanten verschillende verbindingssnelheden kiezen, uiteenlopend van 100 mbps tot 10 Gbps.

“Tegenwoordig werken de meeste organisaties in een hybride cloudomgeving, of dat nu een bewuste keuze is of toevallig zo is gegroeid. Ze erkennen de voordelen van de openbare cloud voor ontwikkeling, big data en wisselende workloads, maar geven voor hun essentiële toepassingen en data de voorkeur aan private infrastructuur”, aldus Nikolaos Kolestsas, productmanager bij Leaseweb Global. “De uitbreiding van Leaseweb Cloud Connect met Microsoft Azure stelt klanten in staat om het beste van beide werelden te combineren door hun dedicated hosting resources te verbinden met de openbare cloudprovider van hun voorkeur.”

De markt voor hybride cloudinfrastructuur zal naar verwachting groeien tot 128,01 miljard dollar tegen 2025. Leaseweb Cloud Connect biedt bedrijven een efficiënte manier om veilige netwerken te bouwen die naadloze verbindingen tussen hun afzonderlijke IT-platformen, Leaseweb-clouds en openbare cloudomgevingen mogelijk maken. Dit helpt bedrijven om hun infrastructuurkosten te beperken en stelt ze in staat om nieuwe producten en diensten sneller op de markt te brengen.

 

Gerelateerde berichten...

X