LegalMatters.com koopt internetbedrijf Montermedia

LegalMatters.com koopt internetbedrijf Montermedia B.V. en benoemt Mark Wiggelaar tot CTO. Hij zal zich samen met founder Piet-Hein Boekel richten op het registreren, beheren en bewaken van merken, modellen en domeinnamen bij LegalMatters.com.

Montermedia is een full service internet bedrijf dat is gespecialiseerd in de Metaverse en het registreren, beheren en bewaken van domeinnamen. Deze diensten sluiten naadloos aan bij de juridische diensten van LegalMatters.com. “We kunnen onze cliënten nu nog beter helpen bij de aan- en verkoop van domeinnamen en beschermen tegen hacking, domeinnaamfraude, phishing emails en CEO fraude met behulp van onze eigen software tools. Steeds meer bedrijven als Pathé of Mediamarkt worden slachtoffer van online fraude en deze vorm van fraude gaat de komende jaren exponentieel toenemen. Wij kunnen daar effectief tegen optreden met behulp van merk- en domeinnaambewaking”, aldus Wiggelaar.

Piet-Hein Boekel, founder LegalMatters.com, over de aanstelling van Wiggelaar: “Wij zijn heel blij met deze overname. Wiggelaar zal zich bezig houden met de verdere internationale uitbouw van de online en virtuele tak binnen LegalMatters.com”.

 

Gerelateerde berichten...

X