Liferay Portal Solutions Forum Benelux heeft primeur met iBeacon-technologie

Liferay, leverancier van de gelijknamige enterprise-class open source portal, houdt op 20 mei het eerste Liferay Portal Solutions Forum in de Benelux, waar gebruikers, partners en ontwikkelaars hun kennis en ervaringen zullen delen over Liferay Portal. Het event heeft tevens een primeur door Apple’s iBeacon-technologie te integreren in de Liferay Events-app, die beschikbaar is voor iOS en Android. Deze mogelijkheid is vanaf heden standaard beschikbaar in Liferay Portal.

Het eerste Liferay Solutions Portal Forum Benelux vindt plaats op dinsdag 20 mei 2014 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Liferay wil met dit evenement inspelen op de groeiende vraag naar Liferay Portal in de Benelux. “Dit evenement is bedoeld voor de hele Liferay-community,” zegt Ruud Kluivers, Senior Manager van Liferay Benelux. “Daarnaast kunnen geïnteresseerden hier ontdekken wat het platform hen te bieden heeft. We zijn zelf bijvoorbeeld erg trots op de sprekers van ’s Heeren Loo Zorggroep, die onlangs Intra.NET Award 2014 hebben gewonnen met hun op Liferay gebaseerde klanten- en medewerkersportalen. De iBeacon-technologie in de conferentie-app is daarnaast een mooie demonstratie van de vele moderne features die standaard in Liferay Portal beschikbaar zijn.”

Tijdens het event zullen diverse iBeacons in Pakhuis de Zwijger ervoor zorgen dat bezoekers via de event-app op hun smartphone de mogelijkheden van iBeacons kunnen ervaren.

Sprekers
Liferay Portal is een flexibele open source webportal, die door steeds meer bedrijven wordt ingezet als geïntegreerd platform voor zowel intranet-omgevingen als publieke websites. Tijdens het Liferay Solutions Portal Forum zullen diverse sprekers vertellen welke rol Liferay Portal speelt in hun organisatie. Enkelen van hen zijn Jay de Groot, ceo  van de gedragswetenschappelijke marketingsoftwareontwikkelaar Science Rockstars, Jean-Luc Goedermans, IT Account Manager  van de verzekeraar P&V Groep,  Eric Krol, Online Coordinator van de ontwikkelingsorganisatie Hivos en Jeroen Filbri, Hoofd Informatisering en Conny van ’t Pad, Medewerker Projecten, van Thuiszorg Rotterdam. De keynote wordt verzorgd door Liferay-oprichter en CEO  Bryan Cheung en verder zal Edwin Chung, VP of Product Management, aanwezig zijn om de toekomstige ontwikkelingen van Liferay Portal te schetsen.

Kluivers: “We hebben een bijzonder mooie line-up van sprekers, die stuk voor stuk zullen bevestigen welke voordelen een open source product als Liferay Portal biedt boven een ‘closed source’-platform als Sharepoint. De open architectuur en standaard beschikbare functionaliteit zoals Social Office geven bedrijven een grote functionele sprong vooruit met een uitstekende Return on Investment.”

Meer informatie en registratie
Meer informatie over en registreren voor het Benelux Liferay Portal Solutions Forum 2014 kan via www.liferay.com/solutionsforum-benelux. Registratie kost 269 euro en geeft toegang tot het hele programma, dat begint om 9.15 en eindigt rond 19.00. Om 12.00 uur is er lunch en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. De Liferay Events-app  met iBeacon-support is op de dag van het evenement te downloaden voor iOS en Android.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X