Linden-IT een van de Top 250 Groeibedrijven van Nederland

Linden-IT is door het Erasmus Centre for Entrepeneurship opgenomen in de lijst van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Linden-IT is in 2016 opgericht en is in 4 jaar tijd gegroeid naar ruim 300 medewerkers.

Het Erasmus Centre for Entrepeneurship voert het onderzoek uit in samenwerking met Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit. De Top 250 Groeibedrijven moeten in ieder geval aan onderstaande criteria voldoen:

  • minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet aan het begin van de meetperiode;
  • realiseerden in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2016 – 2019 een gemiddelde groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

Het onderzoek wordt geleid door Prof. dr. Justin Jansen, Academisch Directeur van Erasmus Centre for Entrepreneurship en Professor of Corporate Entrepreneurship bij Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

“Wij zijn ontzettend blij met deze bekendmaking. Samen met alle collega’s hebben we de afgelopen 4 jaar hard gewerkt om dit resultaat te bereiken. Een plek in de lijst is een extra bekroning op je werk”, aldus Gerbert Jan Valk directeur bij Linden-IT.

Bekendmaking

Tijdens het jaarlijkse evenement van nlgroeit Business Boost Live in Ahoy Rotterdam wordt de winnaar van de ‘Gouden Groeier’ bekend gemaakt door Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.

Over Linden-IT

Linden-IT is een detacheringsbedrijf voor IT-support- en beheerprofessionals; een bedrijf waar digital natives zich thuis voelen. Linden-IT is sinds 2016 actief op dit gebied en de directie heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ICT-branche op dit gebied.

Linden-IT is in de 4 jaar dat het bedrijf bestaat snel gegroeid. Er is een consultancy tak opgericht, er worden BBL-opleidingen aangeboden aan startende IT-ers en er bestaat een mogelijkheid om Cloud Traineeships te volgen. De IT-professionals van Linden-IT worden onder meer ingezet bij organisaties als de Belastingdienst, Endemol, CGI en VodafoneZiggo.

Gerelateerde berichten...

X