LINKIT stelt Raad van Advies aan

LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingspartner, stelt een driekoppige Raad van Advies aan bestaande uit “captains of industry” na de exponentiële groei van de omzetcijfers sinds 2016. “Een schat aan ervaring zorgt voor nieuwe extra impulsen”.

Nog nooit eerder is onze wereld en vooral het IT-landschap zo onderhevig geweest aan snel opeenvolgende veranderingen én dus inherent aan innovatie zegt CEO Bert Peters. Bij LINKIT investeren we veel in continue verbeterprocessen. Het jaar 2015 sloten we af met een gerealiseerde omzet van 45 miljoen. Dit jaar verwachten we voorbij de magische grens van 100 miljoen gerealiseerde omzet te gaan én dat vraagt om verandering en dus innovatie.

LINKIT maakt bewust de keuze om een RvA aan te stellen, omdat een diversiteit aan meningen tot een sterkere besluitvorming leidt en periodieke (strategische) feedback betere operationalisering oplevert. “Zo zijn we (nog) beter in staat mee te veranderen als organisatie, dan wel toonaangevend te zijn. Met open blik kijken we naar de toekomst zegt Peters”.

De driekoppige Raad van Advies bestaat uit Peter Hulsbos, Harry van Dorenmalen en Karel van Bree. De aanstelling van de Raad van Advies brengt een schat aan ervaring met zich mee.

Peter Hulsbos (1956) heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de Flexmarkt (Randstad, Tempo-Team en Yacht), circa 10 jaar ervaring in HRM en de huidige advieservaring bij een aantal MKB-ondernemingen. Zijn specifieke inbreng en belangstelling betreffen onder andere organisatie- en sociale processen binnen LINKIT, de personele capaciteiten en -ontwikkeling, evenwichtige groei en de arbeidsmarkt. “LINKIT heeft voor mij veel herkenbare processen en een schat aan kwaliteiten.

Een ambitieus managementteam gericht op samenwerking is daar één van. Hieraan een bijdrage te leveren vanuit de RVA is een mooie uitdaging zegt Hulsbos”.

Harry van Dorenmalen (1955) heeft 35 jaar bij IBM gewerkt, waarvan twaalf jaar als algemeen directeur IBM Nederland en directeur IBM Benelux. Tevens vervulde hij recent de functie van Chairman voor IBM Europe.

Gedurende zijn lange carrière bij de Amerikaanse corporate heeft Van Dorenmalen veel expertise opgebouwd op het gebied van business development, transformatie, informatietechnologie en marketingcommunicatie. “LINKIT is reeds 20 jaar succesvol en relevant in de wereld van IT detachering en sourcing en de organisatie zoekt steeds naar verbeteringen om deze reputatie te behouden en uit te breiden. Daartoe heeft LINKIT voor het eerst een externe en tevens belangrijke Raad van Advies aangewezen met “captains of industry” die in diverse disciplines hun sporen hebben verdiend en deze ervaring nu willen inzetten voor LINKIT.

De kern zal bestaan in gevraagd en ongevraagd advies, alsmede meedenken en sturen aan de strategie voorwaarts geeft Van Dorenmalen aan”.

Karel van Bree (1950) heeft 40 jaar ervaring in de financiële wereld opgedaan bij ABN Amro en Breewave. Met die achtergrond heeft hij diverse commissariaten en adviseurschappen in het bedrijfsleven bekleed.

Zijn drive is om de vooraanstaande positie van LINKIT, als belangrijke speler in de uitdagende markt van IT detachering, uit te bouwen en de continuïteit te verzekeren. “Sterke bedrijven zijn daar continue mee bezig zegt Van Bree”.

 

Gerelateerde berichten...

X