Mangrove organiseert Coding Dojo Live

Op woensdag 22 april organiseert het Rotterdamse internetbureau Mangrove de Coding Dojo Live. Deze programmeerwedstrijd is onderdeel van het Appril Festival dat de hele maand april plaatsvindt op verscheidene locaties in Nederland. Tijdens de Coding Dojo Live krijgen developers verschillende programmeeruitdagingen met als doel om op een speelse manier hun vaardigheden te verbeteren.

Tijdens de Coding Dojo Live zitten twee programmeurs tegenover elkaar op het podium. Belast met een uitdagende programmeeropdracht krijgen zij beide een paar minuten de tijd om de code van hun voorganger aan te vullen of te verbeteren. Hoe gaan zij om met de extreme tijdsdruk? Wie lost het snelst de opdracht op? De experts van Mangrove doen tijdens de wedstrijd live verslag. Ondertussen kan het publiek op een beeldscherm direct meekijken welke creatieve oplossingen de deelnemers bedenken. Aan het eind van de wedstrijd is het demo or die!

 

Appril Festival
Mangrove daagt elke ontwikkelaar die zijn vaardigheden wil testen uit om mee te doen aan de Coding Dojo Live. Ook niet-programmeurs of andere geïnteresseerden zijn welkom om de wedstrijd live te volgen. Onder het genot van een biertje kunnen de toeschouwers live de geboorte van een nieuwe app meemaken. Deelname is gratis als je de code mg4a15 invult.

Coding Dojo Live duurt van 16:30 tot 22:00 en vindt plaats bij Mangrove, Schiekade 189 in Rotterdam. Aanmelden

 

 

Gerelateerde berichten...

X