Manhattan Associates groeit hard in de Benelux: nieuw kantoor en 100ste medewerker

Manhattan Associates, de wereldwijde leider in supply chain commerce, groeit hard in de Benelux en verstevigt daarmee zijn concurrentiepositie in deze markt. Het bedrijf betrok eerder deze maand een nieuw Benelux-hoofdkantoor in Utrecht. Daarnaast verwelkomde Manhattan zijn 100ste medewerker.

Modern, centraal gelegen kantoor als uitvalsbasis voor nieuw talent
Met de verhuizing van Nieuwegein naar Utrecht bevindt Manhattan zich nu in het hart van Nederland. De betere bereikbaarheid met het openbaar vervoer past bij een groeiende behoefte van medewerkers om flexibel en op een duurzame manier te reizen. Bovendien vergroot dit de aantrekkelijkheid van Manhattan als werkgever voor nieuwe talentvolle medewerkers; een belangrijke voorwaarde om te blijven groeien.

Stabiele groei sinds 2008 onder leiding van Pieter Van den Broecke
Manhattan Associates richt zich sinds 1999 op de Benelux-markt en staat al sinds 2008 onder leiding van managing director Pieter Van den Broecke. Hij zag in de ruim 15 jaar die hij nu leiding geeft aan het softwarebedrijf zijn personeelsbestand groeien tot 100 medewerkers en het aantal klanten in de Benelux verviervoudigen.

Pieter Van den Broecke, managing director van Manhattan Associates van onder meer Nederland en België: “Sinds mijn aanstelling in 2008 heb ik gewerkt aan het bouwen van een stabiel team van talentvolle mensen, van wie een ruime meerderheid vijf jaar of zelfs langer in dienst is. Ik ben heel trots dat we Manhattan onder mijn leiding een lokaal, vertrouwd gezicht hebben kunnen geven voor onze klanten en op die manier niet alleen ons klantportfolio hebben zien groeien, maar ook aan langdurige klantrelaties hebben kunnen bouwen in de Benelux. Klant van het eerste uur sinds 1999 is bijvoorbeeld logistiek expert voor fashion & lifestyle Bleckmann, vandaag de dag nog steeds een trouwe klant.”

Gerelateerde berichten...