Markus Krammer Vice president International Business NFON

Markus Krammer is per direct aangesteld als Vice President International Business Development & Carrier Relations om de internationalisering van NFON AG, een van de wereldwijd toonaangevende  leveranciers van cloudtelefonieystemen, te leiden. Tot zijn taken behoort ook het begeleiden en uitbreiden van de samenwerking met de grote operators. De 44-jarige Markus Krammer kan terugblikken op vijftien jaar ervaring in de telecom- en IT-branche en was hiervoor hoofd van de strategie- en development-afdeling bij Telefónica Deutschland GmbH. Markus Krammer valt direct onder de verantwoording van Jürgen Städing, Chief Product Officer van NFON AG.

“We zijn momenteel in twaalf Europese landen actief en dit jaar nog zullen we uitbreiden naar Spanje, Italië en Frankrijk. De activiteiten van Markus Krammer, met zijn internationale ervaring,  zullen in Europa veel effect hebben en zijn aantreden onderstreept het belang van NFON AG om verder te groeien”, zegt Martin Czermin, CEO van NFON AG. Al meer dan 10.000 klanten, variërend in grootte en branche − alsmede de overheid − vertrouwen op de ‚Made in Germany’-cloudtechnologie. Grote kostenbesparingen, onbeperkte capaciteit, intelligente functies en bedieningsgemak zijn de kenmerken van de NFON-cloudoplossing.

Branchekennis en expertise op internationaal niveau

In zijn rol als Vice President International Business Development en Carrier relations zal Markus Krammer productinnovaties optimaal afstemmen op de toekomstige internationale behoefte en die van de reeds aangesloten landen. Bovendien zal de coördinatie van de bestaande en nieuwe internationale vestigingen van NFON onder zijn verantwoordelijkheid vallen, evenals de ontwikkeling en verdere groei van de samenwerkingsverbanden met de grote Europese providers. “Ik kijk ernaar uit om NFON AG te helpen bij het promoten van de transformatie en het digitaliseringsproces in de richting van op cloudtechnologie gebaseerde telecommunicatie”, zegt Markus Krammer. “De doelstelling is duidelijk: zonder mitsen en maren inspelen op het enorme Europese marktpotentieel voor zakelijke telefonie en het bieden van het beste product. NFON is een state-of-the-art systeem voor zakelijke telefonie in de cloud en voldoet aan de behoeften van ieder type bedrijf – in Duitsland en in Europa.”

Gerelateerde berichten...

X