Mars kiest Orange Business Services voor nieuw IAN-project

Anrova ontwikkelde recent, samen met Smartdoc, een performante interface die er voor zorgt dat SAP Business One gebruikers moeiteloos een Smartdoc dashboard kunnen integreren en toepassen in hun ERP-omgeving. Anrova zal deze nieuwe interface aanbieden aan bestaande en nieuwe SAP Business One gebruikers.

Partnership
Als erkend SAP Business One partner implementeert Anrova innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor KMO’s in verschillende sectoren. Bedrijven die complexe productie-, logistieke en opslagdiensten leveren, moeten een gedetailleerd overzicht houden van al hun informatiestromen. Het uitgebreide modulaire SAP Business One pakket is hiervoor een prima oplossing. Dankzij het partnership met Smartdoc biedt Anrova voortaan ook een Smartdoc interface aan die de standaard functionaliteit van SAP Business One uitbreidt met functies ter ondersteuning van de administratieve processen van het bedrijf.
“Met deze interface kan u de workflow van SAP Business One volledig herontwerpen om deze aan te passen aan uw bedrijf en manier van werken. De kracht van de Smartdoc interface bestaat erin de administratieve processen in de kantooromgeving en bij het documentbeheer naadloos te verbinden met het SAP Business One proces. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat inkomende facturen snel, automatisch en efficiënt worden verwerkt binnen SAP.” Filip Van Wouwe, managing partner Anrova.
Slimme document automatisatie
Smartdoc is een intelligent platform dat zeer snel allerlei soorten documenten op verschillende dragers verwerkt en ter beschikking stelt binnen de verschillende geledingen van het bedrijf. De gepatenteerde tag en zoekmethodologie zorgt er voor dat dit document automatie systeem zeer veilig is maar ook open en flexibel werkt.

Volledig op maat

De interface is volledig op maat configureerbaar. Op die manier bepaalt men snel en eenvoudig welke velden er allemaal moet gecontroleerd/gevalideerd worden. Hierdoor wordt de correctheid van de operaties gegarandeerd.

Tevens wordt gezorgd voor de terugkoppeling van de vereiste informatie naar Smartdoc voor verdere administratieve en financiële afhandeling. De informatie is zowel beschikbaar in Smartdoc als in SAP Business One.

Partners met oog voor de toekomst
Anrova is een Belgisch bedrijf dat ERP-softwareoplossingen biedt voor de ondersteuning en centralisatie van alle bedrijfsprocessen. De SAP Business One-softwareoplossing integreert werkende bedrijfsfuncties voor het hele bedrijf, waaronder financieel beheer, inkoop, verkoop, distributie, customer servicemanagement (CRM), voorraadbeheer, productie, projectmanagement en field service.

Smartdoc is een Belgische specialist in document automatisering met 300 klanten in 8 verschillende landen. De document management en automatiseringsoplossingen worden gebruikt in kleine en grotere organisaties binnen departement zoals HR, Contracting, Finance, Projectbeheer & andere.

Gerelateerde berichten...

X