MeetingpointAdvies biedt kosteloos videobellen aan financieel adviseurs

MeetingpointAdvies, het online platform ter ondersteuning van financieel advies door verzekeringsadviseurs, is uitgebreid met videobellen. Alle financieel adviseurs kunnen hier gratis gebruik van maken.

Door de coronamaatregelen is het vaak niet mogelijk om relaties persoonlijk te ontmoeten. Videobellen is dan ook inmiddels de normaalste zaak van de wereld geworden. Het verhoogt klantenbinding aanzienlijk, want videobellen maakt een zakelijk gesprek persoonlijker en er komt meer non-verbale communicatie bij kijken dan bij een telefoongesprek. Zodoende komt de boodschap sterker over.

MeetingpointAdvies biedt financieel adviseurs de mogelijkheid om videobellen eenvoudig en op een professionele manier in te zetten. Dit biedt nog meer voordelen voor het contact met klanten. Zo kan een scherm gedeeld worden en behoort bestanden delen en met meerdere mensen tegelijk aan een meeting deelnemen tot de mogelijkheden. Financieel adviseurs kunnen hier geheel vrijblijvend gebruik van maken zolang de coronamaatregelen gelden. Het enige wat financieel adviseurs hoeven te doen is inloggen op het platform.

Gerelateerde berichten...

X