Micro Focus CyberRes vcombineert Deep Analytics met Threat Research Network

CyberRes, bedrijfsonderdeel van Micro Focus (LSE: MCRO; NYSE: MFGP) introduceert de CyberRes Galaxy Threat Acceleration Programma’s Basic (GTAP) en Plus (GTAP+). GTAP+ is een intelligente informatiefeed die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in combinatie met ArcSight Enterprise Security Manager (versie 7.6).

Het is het meest waardevolle Threat Intelligence onderdeel van het CyberRes Galaxy-platform omdat het de gebruikers van ArcSight voorziet van de informatie die zij nodig hebben om zich proactief tegen dreigingen te kunnen verdedigen.

“Iedere dag zijn er nieuwe cybersecurity-bedreigingen. Het is cruciaal dat bedrijven op de hoogte zijn van de, voor hun branche specifieke, bedreigingen en ingesteld zijn op zo snel mogelijk handelen”, aldus Ramsés Gallego, International Chief Technology Officer van CyberRes. “De gebruiksvriendelijke Galaxy GTAP+ feed biedt uiterst betrouwbare en actuele monitoring van bedreigingen. Het geeft gebruikers de gelegenheid proactief actie te ondernemen, blinde vlekken te elimineren en aanvallen te stoppen voordat er schade is aangericht.

CyberRes Galaxy stelt security professionals in staat snel inzicht te krijgen in de meest urgente bedreigingen voor hun organisatie. GTAP+ maakt geavanceerde implementatie van MITRA ATT&CK-technieken mogelijk. De feed wordt elke 30 minuten geüpdatet en gevoed door een aantal betrouwbare cybersecurity-bronnen.

Gebruikers installeren binnen enkele minuten de plug-and-play SmartConnector en krijgen direct toegang tot het speciaal voor ArcSight gebouwde GTAP+. Naast GTAP+ is er voor bestaande ArcSight ESM-klanten ook een kosteloze GTAP Basic add-on versie beschikbaar.

 

Gerelateerde berichten...

X