Microsoft Teams Operator Connect nu beschikbaar voor MKB bij Gamma Communications

Gamma Communications, leverancier van zakelijke communicatieoplossingen, introduceert vandaag Microsoft Teams Operator Connect op de Nederlandse markt en is hiermee de eerste Nederlandse telecomprovider die MKB-klanten de mogelijkheid biedt om hun vaste telefonie te integreren met Microsoft Teams.

Vaste telefonie aan Microsoft Teams toevoegen

Operator Connect is een nieuwe oplossing van Microsoft waarmee bedrijven naadloos telefonie van Gamma aan hun Teams-omgeving kunnen toevoegen. Klanten hoeven hiervoor alleen Gamma als operator te selecteren om vervolgens telefoonnummers aan hun Microsoft Teams-gebruikers toe te wijzen. De implementatie en het beheer zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk via het vertrouwde Teams-beheercentrum. Op die manier zorgt deze oplossing voor lage infrastructuur- en beheerkosten.

Gerben Wijbenga, CEO bij Gamma Communications Benelux zegt: “We zijn trots op onze samenwerking met Microsoft en dat wij, in navolging van onze Britse collega’s, met deze nieuwe oplossing onze partners en hun MKB-klanten snel en eenvoudig helpen nog meer te halen uit Microsoft Teams.”

 

Gerelateerde berichten...

X