MicroStrategy vereenvoudigt productlijn en verlaagt prijzen

MicroStrategy heeft zijn producten opnieuw ingedeeld en komt met een eenvoudiger en overzichtelijk productaanbod. Hiermee wil het bedrijf de klantervaring verbeteren, het makkelijker maken MicroStrategy in te zetten en meer waarde bieden aan bestaande zowel als nieuwe klanten.

MicroStrategy biedt bestaande klanten gratis upgrades naar de premium-mogelijkheden van de nieuwe productindeling.

“Onze nieuwe productindeling maakt het eenvoudig voor organisaties om MicroStrategy te kiezen voor al hun behoeften op het gebied van business analytics en mobiele applicaties”, zegt Paul Zolfaghari, President van MicroStrategy. “Wij geloven dat dit onmiddellijk onze waarde voor bestaande klanten verhoogt en het bevestigt onze toegenomen focus op het leveren van positieve klantervaring.“

In de nieuwe productstructuur, heeft MicroStrategy de volledige feature set, eerder verdeeld in 21 afzonderlijke producten, teruggebracht tot vier eenvoudige pakketten die ontwikkelaars, analisten, power users en consumenten in staat stellen te profiteren van het uitgebreide MicroStrategy platform dankzij een vereenvoudigde value-based pricing .

“Vanuit het perspectief van de klant is dit een welkome verandering,” zei Andrew Young, BI directeur, bij Bob Evans Farms, een MicroStrategy klant. “Budgettering en planning van nieuwe toepassingen zal veel makkelijker zijn, vooral het toewijzen van investeringen aan onze eindgebruikers. Met het vereenvoudigde aanbod en de nieuwe prijsstelling kunnen we een vollediger beeld geven en ons concentreren op de business value.”

De productindeling stelt klanten in staat tegen lagere kosten de voordelen van MicroStrategy in de volle breedte te benutten (inclusief datafederatie, write-back , closed-loop analyse en geautomatiseerde distributie van rapporten), met voor eindgebruikers desgewenst volledige authoring mogelijkheden en integratie met Microsoft Office.

Systeemarchitecten krijgen de volledige mogelijkheid om upgrades, migraties en data loads te beheren, evenals gratis server beheer en monitoring functies. Binnen de vier productlijnen zullen de klanten de beschikking hebben over alle soorten analytics (self-service, dashboards, geavanceerde analyses) over elke interface (web, mobiel, pdf, e-mail rapportages) op een Big Data-schaal en op een geautomatiseerd platform.

“Om de waarde van een klantrelatie te maximaliseren is het essentieel dat bedrijven hun prijsstelling vereenvoudigen om het inkoopproces van de technologie eenvoudig en transparant te maken”, zegt Mark Smith, CEO en Chief Research Officer bij Ventana Research. “Deze nieuwe MicroStrategy prijsstelling biedt de best mogelijke klantervaring, terwijl het de tijd verkort die nodig is om volledige waarde te halen uit technologie.”

MicroStrategy Server is voor alle gebruikersrollen. Het omvat een volledig uitgeruste server infrastructuur ontworpen voor aansluiting op meerdere gegevensbronnen, ondersteunt alle belangrijke analytische stijlen van rapportdistributie tot informatiegestuurde apps, tot self-service data discovery en is schaalbaar tot honderdduizenden gebruikers. Het omvat ook de beheer- en monitoring tools die nodig om implementaties effectief en efficiënt te beheren.

MicroStrategy Web stelt zakelijke gebruikers in staat analytics te gebruiken en te ontwerpen via een intuïtieve webinterface. Business analisten kunnen MicroStrategy Web gebruiken om te profiteren van de all-inclusive set aan self-service analytische capaciteiten.

MicroStrategy Mobile , de bekroonde interface voor Apple iOS en Android, is een eenvoudige, snelle, betaalbare manier om analyses en informatiegestuurde applicaties mobiel te maken voor de steeds mobielere medewerker.

MicroStrategy Architect biedt ontwikkelaars een uitgebreide set ontwikkeling, implementatie en migratie-tools, nodig om de applicatie-ontwikkeling levenscyclus efficiënt te beheren.

Deze vier producten worden aangevuld door MicroStrategy Analytics Desktop. MicroStrategy Analytics Desktop is een gratis self-service business analytics tool, ontworpen om elke individuele gebruiker in staat te stellen diep inzicht te krijgen in de eigen gegevens door het zelf eenvoudig creëren van krachtige, inzichtelijke visualisaties en dashboards.

Gerelateerde berichten...

X