Ministerie van OCW sluit vierjarig miljoenencontract met Sogeti

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) tekent een vierjarige mantelovereenkomst met Sogeti voor de inhuur van IT-professionals op het vlak van o.a. projectmanagement, applicatieontwikkeling, testmanagement en informatieanalyse. Het contract gaat begin 2021 van start en is in samenwerking met FixedToday afgesloten. Naast Sogeti en FixedToday gaat OCW in zee met vijf andere partners goed voor totaal 56.7 miljoen euro aan IT-investeringen.

OCW heeft een keuze gemaakt uit een selectie van 26 leveranciers.

“Uiteraard zijn wij enorm trots op deze mooie meerjarige samenwerking met het Ministerie van OCW. Onze technische kennis draagt bij aan het verder digitaliseren van de verschillende onderwijsorganisaties. Dat is daarmee een belangrijke investering in de toekomst van ons land”, concludeert Joost Raemakers, Head of Sogeti in Nederland.

Onderdeel van deze mantelovereenkomst is een snelle en effectieve inhuuroperatie. FixedToday neemt dat proces voor haar rekening met salarisdiensten, contractbeheer en staffing services. Zo wordt OCW ontzorgd en gaat het ministerie kosten besparen op het inhuurproces.

Over Sogeti

Sogeti is een toonaangevende IT-dienstverlener op het gebied van Digital Manufacturing, Cloud, Automation, Testing, HighTech, DevOps en cybersecurity. Het bedrijf biedt oplossingen die digitale transformatie mogelijk maken. Passie voor het vakmanschap zit in de genen van de meer dan 2.500 Sogetisten werkzaam (dicht)bij de klant. Sogeti Nederland B.V. maakt deel uit van de wereldwijde Sogeti groep en is met zo’n 25.000 IT-professionals actief in 15 landen gevestigd in meer dan 100 locaties in Europa, de VS en India onderdeel van Capgemini. Meer informatie is beschikbaar op www.sogeti.nl.

Over FixedToday

FixedToday is gevestigd in Culemborg en verzorgt sinds 2012 snelle, flexibele en kwalitatieve uitvoering van inhuur processen. Met payrolling, contracting en staffing diensten worden opdrachtgevers ontzorgt waardoor zij kostenbesparend en risicovrij professionals kunnen inhuren. FixedToday is SNA, ISO 9001:2015 en Bovib gecertificeerd.

Gerelateerde berichten...

X