Mitsubishi verzorgt controle op externe infrastructuur

De smartRTU van Mitsubishi Electric biedt de mogelijkheid om geautomatiseerde productieprocessen op een afstand te beheren. Daardoor is het mogelijk om een externe infrastructuur volledig te integreren en de totale kosten terug te dringen. Deze smartRTU is nu opgenomen in het portfolio van Koning & Hartman.

De smartRTU maakt van de reguliere PLC’s een krachtige Remote Terminal Unit (RTU) waarmee over grote afstanden gegevens aan het centrale productiesysteem afgeleverd kunnen worden. Hij werkt op de FX-, L- en Q-serie van Mitsubishi Electric, is schaalbaar en voor iedere toepassing configureerbaar.

De Remote Terminal Unit ondersteunt GPRS, EDGE, ethernet-, seriële-, satelliet- en radiocommunicatienetwerken. Vanwege de ‘store and forward’ functie op de Terminal wordt de data te allen tijde doorgestuurd.

Tijdens de Products & Systems Dagen: The Future of Technology is het mogelijk om een presentatie over de smartRTU bij te wonen. Deze dagen vinden plaats op 20, 21 en 22 mei, inschrijven kan via de website van Koning & Hartman.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...