Movares brengt IT-dienstverlening onder bij Conclusion

Op woensdag 28 september 2016 zijn de handtekeningen gezet onder het 10-jarige outsourcingscontract tussen Movares en Conclusion. Advies en Ingenieursbureau Movares brengt in eerste instantie drie IT-deelgebieden onder bij Conclusion; de Servicedesk, Werkplekbeheer en Middelenbeheer. Conclusion gaat, als multidisciplinair IT-dienstverlener, Movares volledig ontzorgen op deze deelgebieden. De 11 IT-collega’s van Movares worden opgenomen in het Conclusion team binnen de entiteit Conclusion Future Infrastructure Technologies (Conclusion FIT). Per 1 oktober aanstaande start de samenwerking.

Engbert Verkoren, CEO van Conclusion: “Wij geloven in het gezamenlijk met onze opdrachtgevers realiseren van digitale transformatie van hun businessmodellen. Met onze kennis van de klant, de bijbehorende markt en onze eigen IT-ervaring doen we dat inmiddels al voor veel organisaties. We zijn er trots op dat Movares voor Conclusion heeft gekozen en ons tevens haar 11 medewerkers toevertrouwt. Beide partijen hebben vertrouwen in de toekomst en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Reden voor Movares om voor deze samenwerking te kiezen, is het verhogen van de flexibiliteit, snelheid, efficiëntie en uiteraard de kwaliteit van de dienstverlening. Het feit dat de IT-collega’s van Movares worden opgenomen in een specialistische omgeving bij Conclusion FIT, biedt hen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Naast voornoemde IT-deelgebieden praten Movares en Conclusion door over samenwerking op andere deelgebieden die bijdragen aan de digitale transformatie van de organisatie.

De samenwerking met Conclusion geeft Movares de rust en ruimte zich volledig te focussen op haar eigen core business; specialist op het vlak van advies- en ingenieursdiensten voor een bereikbare en leefbare omgeving. Conclusion zal deze ontwikkeling ondersteunen middels haar kennis en ervaring om zo de gewenste digitale transformatie ook daadwerkelijk mogelijk te maken.

Sander Eijgenraam, CEO Movares: “De afgesloten overeenkomst tussen Movares en Conclusion biedt volop kansen voor beide partijen en stelt Movares in staat om de gestelde doelstellingen te behalen; het verhogen van de flexibiliteit, snelheid, efficiëntie en kwaliteit van de IT-dienstverlening. We hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking met Conclusion en kijken uit naar de gezamenlijke toekomst.”

Gerelateerde berichten...

X