Nash lanceert personal finance superapp

Nash biedt een intuïtieve app om te sparen, te betalen en te beleggen op basis van blockchain technologie. Met de kosteloze app overbrugt Nash de kloof tussen traditionele financiële dienstverlening en de innovatieve mogelijkheden van DeFi, decentralized finance. Met de Nash app kunnen consumenten voor betalen en sparen gebruik maken van de mogelijkheden die blockchain biedt, zonder dat daar enige technische kennis voor nodig is.

3,5% spaarrente, een veilige spaarmarktplaats

Aan de basis van de superapp staat vanaf de start een spaarproduct met een rente van 3,5%. Dit spaarproduct is de eerste van andere innovaties die later worden geïntroduceerd. Nash Integreert doorlopend nieuwe en betrouwbare DeFi projecten in de app om consumenten meer keuzes te bieden. Zo ontstaat een ‘one-stop-shop’ voor consumenten die ‘crypto-powered’ hun geld willen laten groeien.

Altijd controle over je geld

Nash maakt gebruik van eigen ‘wallets’. Dit betekent dat gebruikers altijd toegang hebben tot hun rekening, ook als Nash offline mocht zijn. Om het sparen en beleggen makkelijk te maken via de app, kan saldo rechtstreeks worden toegevoegd vanaf een IBAN-bankrekening (ook met iDeal), zonder gedoe en zonder de netwerkkosten van complexe blockchain-protocollen.

Betalen, sparen en beleggen handig met één app

Later dit jaar zal Nash nieuwe producten aan de app toevoegen, zodat met behulp van crypto-technologie consumenten toegang hebben tot een breed palet aan financiële dienstverlening. Dan kunnen Nash-gebruikers bijvoorbeeld ook hun salaris via de superapp ontvangen en er al hun betalingen mee doen. Ook introduceert Nash op korte termijn een gratis bankpas met, uniek in Nederland, een crypto cashback. Op dit moment is deze kaart ‘invite-only’, maar staan er inmiddels duizenden mensen op de wachtlijst.

“De visie van Nash is helder: we willen dat consumenten eenvoudig en op één plek DeFi producten kunnen gebruiken om te sparen, betalen en beleggen,” zegt Kellogg Fairbank, de CEO van Nash. “Binnen de wereld van DeFi krijgen consumenten veel hogere renteopbrengsten dan via de traditionele banken. En dat is belangrijk, omdat de inflatie toeneemt. DeFi biedt consumenten meer waar voor hun geld, maar tot vandaag de dag was het erg ingewikkeld om gebruik te maken van deze blockchain protocollen en een wildgroei aan platformen. Nash maakt dit eenvoudig, toegankelijk en veilig en dat doen we voor iedereen. En we zijn nog maar net begonnen. We hebben al een lange wachtlijst voor onze kaart en nu al bijna honderdduizend gebruikers in Europa. Deze groep zal alleen maar toenemen naarmate we onze superapp uitrollen en mensen de app gebruiken voor hun dagelijkse financiële behoeften.”

Gerelateerde berichten...

X